Overslaan en naar de inhoud gaan

Het leven zoals het is: de Upkot coach

Het leven zoals het is: de Upkot coach

 

De Upgrade Academy is ons antwoord op de vraag naar verbindend werken tussen alle stakeholders van ons bedrijf. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we van samenwerken alleen maar beter worden, en dat iedereen iets van mekaar kan leren. Onder die vlag brengen we op regelmatige basis ook onze eigen medewerkers samen. Tijdens die momenten wordt telkens een van de afdelingen belicht door de collega’s zelf. Op die manier houdt elke medewerker voeling met alle takken van het bedrijf.

 

Het waren de Upkot coaches die dit jaar de spits mochten afbijten. Eerst kwam onze eigenste Community Manager Belgium, en of hij fier is op die titel, Jasper aan het woord. In zijn typische stijl, met een behoorlijke dosis humor, loodste hij ons door het dagelijkse leven van een Upkot coach.

 

Hoe slaag je er bijvoorbeeld in om een bende studenten in toom te houden, hoe motiveer je hen elke dag opnieuw hun keuken op te ruimen, wat gebeurt er tijdens een keuken -en gebouwronde, en welke evenementen worden er zoals georganiseerd voor en door de studenten? Daarna stelde elk van de 13 coaches ons hun werk voor aan de hand van een, voor hen alleszeggend, beeld. We kregen een mix aan verhalen te horen, van emotionele anekdotes over stresserende intredes tot gezellige sinterklaasontbijten. Een bonte, volledige, veelzeggende kijk op het dagelijkse leven van onze coaches.

 

Wat we onthouden is dat een Upkot coach flexibel is.

Heel flexibel.

Heel heel héél flexibel…

 

Je kan ’s dan ochtends wel gepland hebben je administratie op punt te stellen, een onverwacht sales bezoek of een verstopt toilet gooien al gauw je hele planning overboord. Maar meer nog blijven we achter met het gevoel dat een studentencoach een onontbeerlijke schakel is. Niet alleen binnen Upgrade Estate, maar zeker ook in de levens van onze Upkot studenten. Ze laten een blijvende indruk na en maken voor veel jonge mensen écht het verschil.

 

Het leven zoals het is: de Upkot coachHet leven zoals het is: de Upkot coach