WIE

Als studentenhuisvester van het eerste uur hebben we met een doordacht concept en gedurfd ondernemerschap op een 15-tal jaar tijd aan een duidelijk leesbaar verhaal gebouwd.  We zijn nooit afgeweken van onze basisprincipes, onze kwaliteitsnormen en ons bedrijfsconcept.

Bij het ontstaan van het bedrijf in 1999 verdiepten we ons meteen in deze nichemarkt waardoor Upgrade Estate een voorsprong heeft als specialist in studentenhuisvesting.

Upgrade Estate speelt graag kort op de bal. Daarom integreren wij alle cruciale aspecten van een ontwikkeling ‘in-house’. De wisselwerking tussen onze verschillende divisies is noodzakelijk om een goed verloop van het bouwproces te garanderen. Upgrade Estate bestaat uit een verkoopsafdeling, een verhuurdienst Upkot en beheerdienst Upgrade Service, een bouw- en coördinatiebureau Up-Size en een eigen leverancier van groene energie Limoengroen.

Het enthousiasme van onze medewerkers is dé motor om onze klanten-en huurderstevredenheid positief te beïnvloeden.                                                                                                                                                                                                                     

FILOSOFIE

Ons concept moet zichzelf op elk moment kunnen verfijnen en perfectioneren.  Als creatieve ontwikkelaar met een visie denken we ‘out of the box’ en laten we onze projecten steeds verder groeien. De impulsen die we ontvangen van huurders en investeerders spelen hierin een sterke rol.

Een positieve benadering van buurtbewoners, stadsdiensten en onderwijsinstellingen staat voorop. Studenten vormen de kennis van de toekomst, en wij kunnen hierin een meerwaarde betekenen. Goed beheerde studentenhuisvesting vormt een goede basis, maar de sociale context waarin dit gebeurt biedt heel wat extra kansen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen start met investeren in lange termijnrelaties. Samen genieten van een mooie realisatie is de kers op de taart.                   

résidence en médecine d’urgence Mont Sinaï http://belgiquepharmacie.be/acheter-antidepresseur/ Département de Géorgie de la santé et des services sociaux