Overslaan en naar de inhoud gaan

5 redenen om te investeren bij Upgrade Estate

5 redenen om te investeren bij Upgrade Estate

 

1. Marktleider

 

Met reeds 20 jaar ervaring en 50 gerealiseerde projecten op de teller is Upgrade Estate dé marktleider inzake (studenten)huisvesting in België. De kracht van ons bedrijf is dat alles in-house wordt gerealiseerd. Van het uittekenen van de (bouw)plannen, de opvolging van de werven tot het verhuren van de studentenkamers. Alles wordt met de grootste zorg en expertise uitgevoerd. Zo kunnen we bij elk project kwaliteit en zekerheid garanderen, zowel aan onze investeerders als onze huurders.

 

2. Investeren zonder zorgen

 

Al deze kennis en ervaring resulteert in een investering zonder zorgen. Hoe kunnen we dit garanderen? Simpel: al onze projecten hebben een bezettingsgraad van 100%, nog voor de laatste hand aan het project wordt gelegd. In de meeste van onze projecten wordt er zelfs met wachtlijsten gewerkt. Zo ben je zeker dat je voor de juiste investering koos.
 
Wat met verhuur, opvolging of onderhoud? Ook hier gaan wij mee in het verhaal. Met onze eigen verhuur- en onderhoudsafdeling hoef je je geen zorgen te maken. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van jouw rendement.

 

Dankzij onze in-house afdelingen wordt de investeerder volledig ontlast van zaken als verhuur, onderhoud en opvolging. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van het rendement.

Diederik Van Neste, Chief Property Officer

 

 

3. Flexibel en transparant

 

Bij Upgrade Estate wordt er niet met een vast investeringsbedrag gewerkt, maar geïnvesteerd op maat. Met een laagdrempelige instap van €110 000 kiest elke investeerder zelf welk bedrag hij of zij wil investeren.

 

Je investeert in een tastbaar project, waar duidelijk over wordt gecommuniceerd. Elke investeerder heeft inzage in cijfers en kosten die gemaakt worden. Geen kleine lettertjes, maar een volledig inzicht in je investering.

 

4. Uniek aanbod

 

Door het succes van Upkot, en mede op vraag van studenten én investeerders, hebben we er voor gekozen om onze doelgroep te verbreden. Daarom hebben we onlangs ons nieuwste merk, Upliving, gelanceerd.

 

Met projecten in Gent en Brussel zullen we ons focussen op huisvesting voor young professionals. Dankzij de lancering van ons nieuwste merk breiden we ook ons aanbod uit, en boren we een nieuwe markt aan. Dit resulteert in een uitgebreider aanbod voor onze investeerders.
 

5. Blijvende service

 

Ook na hun investering blijven we begaan met onze investeerders. Bij Upgrade Estate worden investeerders geen nummertje. Zij worden deel van onze Upgrade familie. Het grootste bewijs hiervan is dat 40% van onze investeerders beslist om later opnieuw te investeren in een van onze projecten.


Daarnaast lanceerden we vorig jaar onze Upgrade Academy. Zo bieden we seminaries en webinars voor onze investeerders, en kunnen Upkot studenten bij ons terecht voor coaching, ondersteuning en stages. Op deze manier kunnen we samen met alle stakeholders blijven groeien en innoveren.

 

Heb je nog vragen over investeren? Of vraag je je af waarom het interessant is om te investeren en waar je best investeert? Download alvast onze brochure voor meer informatie.

 

Meer info?
Download onze brochure