Overslaan en naar de inhoud gaan

Connecting The Dots - Kurt

Als projectleider bij bouwbedrijf Deblaere is Kurt er al van het prille begin bij: hij werkte eigenhandig mee aan de ruwbouw van zowat alle Upkot-projecten. Al snel besloot hij te investeren in Backstage2Upkot in Gent. En daar stopt het niet...

 

Toen ik Upkot leerde kennen, besloot ik te investeren in het vooruitstrevende concept

 

“Het allereerste Upgrade Estate-project waar ik als projectleider aan meewerkte was Ter Plaeten Upkot”, vertelt Kurt. “Dat is al zo’n 10 jaar geleden. Met Deblaere, huisaannemer van Upgrade Estate, bouwde ik al mee aan zo’n 15-tal Upkot-gebouwen in Brussel, Mons, Gent, Kortrijk, Brugge...

 

De verbouwing van drukkerij Dagblad Vooruit is me omwille van de complexe bouwstructuur altijd bijgebleven.

Het is een prachtig kotgebouw geworden, Backstage2Upkot, waar ik ook investeerder van ben.”

 

“Toen ik Upkot leerde kennen, besloot ik vrij snel te investeren in het vooruitstrevende concept. Upgrade Estates visie op de studentenbeleving, zoals het principe met de leefkeukens, zit goed. Dat mijn dochter in haar eerste jaar voor Upkot koos, was dan ook evident. Zo leerde ze meteen mensen kennen. Tijdens de coronaperiode bleef ze zelfs liever op kot, waar ze in bubbels van 10 studenten leefden.”

 

Kurt Deblaere Investeerder bij Upgrade Estate