Overslaan en naar de inhoud gaan

Investeerders aan het woord

Investeerders aan het woord

Onlangs ontmoetten we enkele investeerders in de jungle patio van Backstage² Upkot. We vroegen hen waarom zij bij Upgrade Estate hebben geïnvesteerd en hoe tevreden zij precies zijn... 

 

Nico, investeerder van Mia Upkot

Het totaalpakket was voor Nico doorslaggevend: investeringsconcepten met verhuur- en beheerservice en een leuke community. Ook gingen zijn kinderen - in de tijd dat hij investeerde - zelf bijna verder studeren aan de hogeschool of universiteit. De keuze om te investeren in studentenhuisvesting werd dus snel gemaakt. Momenteel geniet zijn dochter, Hanne, van haar studententijd bij Upkot, en geniet Nico van een mooi rendement. 

 

“Jaar na jaar zie ik mijn rendement stijgen, wat me een heel aangenaam gevoel geeft. De prognoses die ik kreeg bij de aanvang van mijn investering kloppen! Het Upkot gebouw waar wij in geïnvesteerd hebben, heeft een overeenkomst van 10 jaar met de Arteveldehogeschool in Gent. Dat betekent dat wij zeker zijn van ons rendement en geen zorgen hebben.”
- Nico

 

 

Yvette, investeerder van Backstage

Yvette en haar man waren vooral op zoek naar een investering zonder al te veel beslommeringen en zorgen. Na enkele negatieve ervaringen met huurders die slecht betaalden en oplopende onderhoudskosten bij hun private vastgoedinvestering, beslisten ze om deze te verkopen. Het vrijgekomen geld investeerden ze bij Upgrade Estate. Voor Yvette waren zowel de zorgeloosheid als de familiale sfeer binnen Upgrade Estate doorslaggevend. 

 

“Jouw spaargeld investeren is niet vanzelfsprekend. Gelukkig konden we rekenen op Diederik, die ons bijstond. Tijdens ons investeringstraject konden we met al onze vragen en zorgen bij hem terecht. Zo konden we met een gerust hart investeren.”
- Yvette

 


Ben je zelf ook benieuwd naar het investeringsaanbod van Upgrade Estate en wat dit voor jou kan betekenen? Aarzel niet om onze investeringsbrochure te downloaden of vrijblijvend een afspraak te maken.

Meer info?
Download onze brochure