Overslaan en naar de inhoud gaan

Roadshow Waregem 2019

Roadshow Waregem 2019

 

Een tijdje geleden besloten we om roadshows in het leven te roepen. Op die roadshows willen we mensen informeren over wie we zijn en wat we doen. Bovendien maken we van de gelegenheid gebruik om concrete investeringscases te bespreken en mensen te connecteren. Na twee succesvolle roadshows in Deinze en Laarne, volgde een derde editie in Waregem.


CPO Diederik en COO Nils , ‘Waregemnaars’ in hart en nieren, verwelkomden de aanwezigen en deden het verhaal van Upgrade Estate uit de doeken. Vervolgens werd er besproken hoe er geïnvesteerd kan worden met oog op de toekomst en hoe je door middel van een duurzame investering een meerwaarde kan betekenen voor onze maatschappij. Het werd een boeiende uiteenzetting met tal van vragen en nieuwe connecties. 

 

Nils

 


“We krijgen nog steeds een glimlach op ons gezicht bij het zien van mensen die oprecht interesse tonen in onze manier van werken.” – Nils Vanhauwaert, COO

 

Receptie

 

De aanwezigen gingen trouwens niet met lege handen naar huis. Ze kregen elk een heerlijk Upliving biertje. We klinken op een geslaagde editie en kijken uit naar de volgende!

 

Upliving beer


Kon je er niet bij zijn in Waregem? Maar ben je wel geïnteresseerd om eens een roadshow bij te wonen in 2020? Schrijf je dan vrijblijvend in op deze lijst: https://bit.ly/2RKKsTb. Zo word je als eerste op de hoogte gebracht van onze roadshows.