Overslaan en naar de inhoud gaan
Campus Upkot

Upkot - having the time of your life
-

Zoveel meer dan gewoon een studentenkamer

 

Upkot coach

De Upkot coach is het aanspreekpunt voor de studenten op diverse vlakken. Hij/zij zorgt voor een warm onthaal, een luisterend oor en is een steun en toeverlaat tijdens de studies. De coach initieert sociale cohesie en organiseert tal van activiteiten. Ook het dagelijks beheer van het gebouw wordt door de coach verzekerd. Onze Upkot coaches hebben een sociale opleiding genoten.

 

Hippe en moderne inrichting

Diverse type kamers en studio’s bieden voor elk wat wils. Elke unit is volledig uitgerust met duurzame materialen. De creatieve en studentikoze look & feel geven een persoonlijke, huiselijke touch aan onze Upkot gebouwen.

 

Chillruimte & study café whey

 

Unieke faciliteiten

Elk Upkot project biedt unieke voorzieningen zoals chillrooms, een Study Café, volledig uitgeruste leefkeukens, een wasplaats, een tuin met kotkippen, etc.

 

Ongeziene community

Onze Upkotters doen samen coole activiteiten, sporten samen en kunnen ontspannen in de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan zelfs deel uitmaken van het Upkot feestcomité! Dat is ‘having the time of your life Upkot’!

De Kotkip

De Kotkip is onze duurzaamheidsmascotte en sensibiliseert de Upkotters om duurzaam op kot te gaan.

 

De Upgrade Academy

Als Upkotter kan je deelnemen aan initiatieven van de Upgrade Academy. Met de Academy willen we onze stakeholders met elkaar in contact brengen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren en samen te innoveren op verschillende vlakken. 

 

Uitstekende service

Het Upfix team staat steeds paraat voor technische en praktische hulp. Dagelijks beheer wordt opgevolgd door de Upkot coach.

 

Vraag vrijblijvend
meer info op