Overslaan en naar de inhoud gaan
Upliving

Upliving - Go Your Own Way
-

De ultieme woonvorm voor Young Professionals

 

 

Kwalitatieve appartementen

De diverse type appartementen zijn semi-bemeubeld en voorzien van kwalitatieve en duurzame materialen. De interieurinrichting werd in-house gestyled in een jonge en Scandinavische stijl.

 

Upliving coach

De inwonende Upliving coach is het aanspreekpunt voor de huurders op verschillende vlakken. Hij of zij ondersteunt voornamelijk op praktisch en operationeel niveau. Onze Upliving coaches hebben een sociale opleiding genoten.

Upliving coach

 

Flexibel huren

Bij Upliving huur je op jaarbasis, wat onze doelgroep de flexibiliteit biedt waar zij in dit stadium van hun leven nood aan hebben.

 

Uitstekende service

We staan steeds paraat voor technische en praktische hulp. Het dagelijks beheer wordt opgevolgd door de Upliving coach.

 

Gedeelde faciliteiten

Naast de individuele woon- en leefruimtes kunnen huurders van Upliving gebruik maken van een aantal gemeenschappelijke voorzieningen zoals een bar, lounge, Chillroom, tuin of rooftop terras, wasplaats,... We zetten ook in op deelmobiliteit.

 

Aandacht voor groen

Groen zorgt voor rust en een ontspannen sfeer rond het gebouw. We creëren een natuurlijke omgeving in een onderhoudsvriendelijk ontwerp.

 

Duurzaamheid

Dankzij duurzame technieken en innovatieve technologieën creëren we energiezuinige huisvesting.

 

De Upgrade Academy

Als Upliving huurder kan je gratis deelnemen aan initiatieven van de Upgrade Academy. Met de Academy willen we onze stakeholders met elkaar in contact brengen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren en samen te werken aan innovaties op verschillende vlakken. 

 

Vraag vrijblijvend
meer info op