Overslaan en naar de inhoud gaan

30.11 (Gent) - 07.12 (Brussel)

Upworkshop Emel Isci: "Hoe blijf je in flow?"

Upgrade Academy (Sint-Pietersnieuwstraat 128, Gent) of King Upkot (Brussel) | 19:30 | Voor Upkotters

Calendar

Als student ligt de wereld aan jouw voeten! Uitdagende studies, nieuwe vrienden, een weekend- of vakantiejob, boeiende hobby's & plezier maken op café. Maar student zijn kan ook heel overweldigend aanvoelen. Misschien weet je niet hoe je studeren en vrije tijd moet combineren? Of bevries je als je aan de stapel leerstof denkt? Of ben je onzeker over jouw slaagkansen? Je ervaart stress en die stress kan zich op verschillende manieren uiten.

Psychotherapeute Emel Isci vertelt in deze workshop over stress als automatische reactie waardoor we de controle over onszelf schijnen te verliezen. Wat zijn de effecten hiervan op lichaam & geest? En hoe herken je jouw stressreacties? Ze leert een efficiënte methode aan om van een staat van stress opnieuw in balans te komen.

Wie is Emel Isci?

 

Emel Isci is psychologe, contextueel counselor & psychotherapeute bij praktijk Adem. Als Live The Connection coach werkt ze met (jong)volwassenen die stress/trauma ervaren a.d.h.v. out of the box methoden. Ze zet in op zicht krijgen op onderbewuste patronen, intergenerationele systemen en het installeren van een constructieve veranderingsspiraal. Via ons Feel free to Talk project hielp ze al talrijke Upkot studenten.

 

Emel Isci
Upgrade Academy

Inschrijven voor de Upworkshop
 

Ik wil me inschrijven voor ...