Overslaan en naar de inhoud gaan

Videodagboek Upkot | Academiejaar 2017 - 2018

Summer Games - Istanbul 30/06/2018

Wist u dat wij deel uitmaken van het NCL-netwerk van internationale studenten-huisvesters? Dat brengt ook veel fun mee voor onze Upkotters. Elk jaar worden de Summer Games in een ander land georganiseerd. Onze Assistant Student Coaches en Upkotcoach Tom gingen de uitdaging aan in Turkije, Istanbul. En yes: we haalden de zilveren medaille binnen!

Soiree Exotique 08/05/2018

Beeld u eens in: een exotisch strand op een onbewoond eiland met palmbomen en heerlijke cocktails. Onze Upkot coaches slaagden erin om onze projecten aan te kleden in deze exotische sferen. Een Soirée Exotique om u tegen te zeggen! Kijk naar de aftermovie en geniet mee…

Verhuurdag Backstage² Upkot breekt alle records 01/03/2018

Een nieuw Upkot project volledig verhuren op één dag? Ons verhuurteam slaagde er in. Backstage² Upkot breekt alle records en registreerde maar liefst 142 huurcontracten één dag. Dit kon uiteraard alleen maar dankzij een feilloze voorbereiding en organisatie. We maakten gebruik van enkele gloednieuwe digitale tools zoals een virtual reality bril die het afgewerkte project simuleerde en een online tool om de huurcontracten te tekenen.

Grease Party - Fuse Brussel 29/11/2017

De jaarlijkse Upkot party werd georganiseerd rond het thema Grease. Onze Upkot studenten zakten af naar de Fuse in Brussel en werden ondergedompeld in de sfeer van de jaren 50: suikerspinnen, popcorn, dance battle, make-up stand en photobooth met oldtimer. Bekijk hier de foto’s van onze Upkot Olivia’s en John’s. Benieuwd welk thema we dit jaar uitkiezen? 

Upkot shoot behind the scenes 30/09/2017

Een echt merk zoals Upkot vraagt om professionele foto’s. Kom meekijken 'behind the scenes' van onze campagneshoot en zie onze Upkotters aan het werk. Het resultaat mag er zijn.

Upkot goes Totally Snow 11/02/2017

Upkot went totally snow! met een sportieve week vol ski- en snowboardavontuur in Les Orres. Daarnaast werd er ook voldoende randanimatie georganiseerd: een sneeuwkajakrace, beerpong, beer olympics én veel feestgedruis met bekende DJ’s. Resultaat: super enthousiaste studenten en veel ambiance.