Overslaan en naar de inhoud gaan

Upgrade Estate for Voka Ambassador 2018

Future proof


Het Vlaams Netwerk van Ondernemingen gaat ook dit jaar op zoek naar dé Voka Ambassadeur van Oost-Vlaanderen. Het thema dit jaar is 'future proof'. Voka wil hiermee bedrijven uitlichten die hun blik op de toekomst hebben gericht en die deze houding op een heel bijzondere manier vertalen in strategie en acties. 

 

U hoort ons dus al komen... Wij zijn heel trots u te mogen mededelen dat wij één van de genomineerden zijn! 

 

En we zien het al volledig zitten! Ziet u ons ook graag doorgaan naar de finale? Via www.voka-ambassadeurs.be kunt u twee weken lang uw stem uitbrengen. Nog niet overtuigd? Lees dan hieronder waarom Nele Van Damme en Koenraad Belsack, CEO's & Believers van Upgrade Estate, zo future proof zijn...

 

Voka Ambassadeur 2018

 

"Als familiale onderneming huisvesten wij al 18 jaar studenten en young professionals. Integraal beheer van onze realisaties, het creëren van maatschappelijke meerwaarde en een scherpe innovatieve geest zijn onze basispijlers. We hechten dan ook veel belang aan “connecteren” of het verbinden van mensen. Ons product is als een totaalconcept met sociale duurzaamheid als kernelement. Het academiejaar als cyclisch proces en hoe dit wordt beleefd door de student zijn minstens even belangrijk als het eindproduct.

 

Met Limoengroen waarborgen we al sinds de realisatie van het eerste grootschalige studentenproject in Gent in 2010 groene energie en duurzame technieken. De Kotkip kakelt in elk gebouw letterlijk en figuurlijk de studenten toe. Het aanwakkeren en bestendigen van het ecologisch bewustzijn bij de eindgebruikers is cruciaal voor een future proof groen maatschappelijk verhaal.

 

Verder zijn onze bedrijfsprocessen, verhuurproces en de communicatie hierbinnen reeds in verregaande mate geautomatiseerd. De snel evoluerende technologieën zorgen ervoor dat dit voor elke onderneming een blijvende opdracht is waarmee het verschil kan gemaakt worden. “Mee zijn” met deze veranderingen hierbij en bovendien regelmatig aan het roer staan van deze veranderingen, is wat telt. Innovatie is bij ons dan ook een zaak van iedereen, die vertrekt vanuit onze medewerkers. Ook onze huurders communiceren per gebouw onderling met elkaar en met de wooncoach via Facebookgroepen. 

 

Met onze webinars worden klanten en andere stakeholders geïnformeerd en nieuwe projecten gelanceerd. Nieuwsbrieven zijn ondertussen vervangen door nieuwsvideo’s terwijl VR-rondleidingen standaard zijn geworden.

 

Een pionier en innovator worden is één ding, het blijven en mee de stroom bepalen is nog iets anders. Daarom maakten we enkele maanden terug een inspirerende techreis naar China met Nexxworks om na te gaan hoe het elders anders en hier mogelijk nog beter kan. We blijven onszelf als bedrijf dag in dag uit heruitvinden. Innovatie dient als zaak van alle medewerkers kwalitatief, relevant en levendig te zijn. Profit en sociaal-ecologische duurzaamheid zijn voor ons evenwaardig. Deze aanpak naar onze klanten, medeMerkers en eindgebruikers is cruciaal voor een future proof maatschappelijk verhaal."

 

STEM VOOR NELE & KOENRAAD

 

 

Wist u trouwens dat wij al onze stakeholders meenemen naar onze 'reis in de toekomst'? Ontdek hier meer over de Upgrade Academy... Maar breng vooral eerst uw stem uit via www.voka-ambassadeurs.be