Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatschappelijke meerwaarde
creëren en sociale impact maken

Hoewel vastgoed cruciaal is in ons businessmodel, beschouwen we huisvesting in de eerste plaats als een middel om onze ultieme ‘why’ te realiseren: sociale impact en maatschappelijke meerwaarde creëren in een economisch duurzaam model. Bij ons is vastgoed het decor, de ruimte waar mensen connecteren en studeren, leven en een netwerk uitbouwen voor het leven.

Sociale impact

We zetten elke dag in op tevredenheid en convenience voor onze stakeholders met het oog op langetermijnrelaties. We houden ervan om impact te maken met onze projecten en ons bedrijf en meerwaarde te bieden. Bij elke actie of nieuwe stap die we zetten stellen we ons de vraag welke sociale impact we kunnen maken. We streven er dagelijks naar om onze concepten te verfijnen en onze maatschappelijke impact te vergroten in een waardegedreven context.

Sociale impact

Maatschappelijke meerwaarde

Ecologische duurzaamheid is door de jaren heen een containerbegrip geworden. Alles wat te maken heeft met maatschappelijk verantwoord leven, milieu, ecologie en toekomstgericht denken wordt tegenwoordig onder duurzaamheid geschaard. Voor Upgrade Estate is duurzaamheid een missie, een manier van leven, denken en doen. We benaderen het begrip duurzaamheid op een heel brede manier, zowel ecologisch als sociaal.

Maatschappelijke meerwaarde

Economische duurzaamheid

Business as usual is niet aan ons besteed en we beschouwen het als een mooie uitdaging om onze missie te volbrengen in een haalbaar winstgevend financieel model. Onze missie wordt in onze financiële haalbaarheidsstudies mee in rekening genomen waaruit blijkt dat dit geen verhaal van greenwashing is.

Economische duurzaamheid

Onze connecterende merken

The Time Of Your Life

In onze duurzame Upkot projecten slagen studenten erin om hun studentenleven naar een hoger niveau te tillen. Stel je voor: een tweede thuis met een ongeziene look & feel, creatieve gemeenschappelijke ruimtes, verrassende activiteiten & boven dat alles: kwalitatieve studentenkamers. Zin in een feestje, technische problemen of nood aan een luisterend oor? Dan is jouw Upkot coach er voor jou! De ideale plaats dus om de tijd van jouw leven te beleven!

yupkot

Upkot huisvest studenten en vormt de basis van een onvergetelijke studententijd dankzij de Upkot community en unieke faciliteiten.

Go Your Own Way

Je bent jong en je wil wat. En dan vooral een leuk appartement in de stad waar jij je thuis voelt. Met gezellige buren, een hip interieur en ruimtes om met elkaar te delen, zoals een handig wassalon, groene stadstuin, beveiligde fietsenstalling, eventruimte en meer. Daar bovenop krijg je nog een klusjesdienst en een Upliving coach die jullie verrast met tal van ontspannende activiteiten. Jep, het Friends-gehalte is hoog. Maar dan met iets meer privacy.

upliving

Upliving verhuurt appartementen voor young professionals en voorziet extra gemeenschappelijke faciliteiten bovenop een ongezien wooncomfort.

Good (Work) Vibes Only

Upoffiz is de homebase voor groei KMO’s waar interactie en connectie centraal staan, met groen als verbindend element. Hier geef je jouw groeiverhaal vorm in je eigen private offiz, aangevuld met inspirerende shared meeting rooms en flex desks. Dankzij de next-level service van het Upoffiz coachteam behoud jij de volle focus op je core business. Laat jouw medewerkers proeven van de positieve Upoffiz vibe. Wedden dat ze zich meteen thuis voelen?

upoffiz

Upoffiz is de homebase voor groei KMO's waar interactie en connectie centraal staan, met groen als verbindend element.

Upgrade Academy

De Upgrade Academy - powered by Upgrade Estate - is een forum waar stakeholders

icon
Elkaar ontmoeten

 

icon
Elkaar inspireren

 

icon
Ervaring en kennis delen

 

icon
Innoveren

 

 

Alles over de Upgrade Academy

 

Help je mee bouwen aan 
onze missie?

Wil jij ook impact maken?