Overslaan en naar de inhoud gaan
UA 90
Academy

 

De Upgrade Academy - powered by Upgrade Estate - is een forum waar stakeholders

Unieke community en beheer

Elkaar ontmoeten

Creatie van projecten met sociale meerwaarde

Elkaar inspireren

Innovatie

Ervaring en kennis delen

Langetermijnrelaties

Innoveren

360

Bezoek deze unieke locatie virtueel
-

In 1931 werd het oorspronkelijke gebouw in gebruik genomen door de redactiekantoren van Dagblad Vooruit, met achterliggend drukkerij “Het Licht” waar de socialistische krant werd gedrukt. Vandaag krijgt dit art deco monument met uniek design een herbestemming als huis van de Upgrade Academy én host het gebouw het Gentse bedrijf Nexxworks.

Als bezoeker beleef je er de ultimate customer experience dankzij de afwisseling tussen authentieke geherwaardeerde ruimtes en de future-proof technologie die jou in elke ruimte verwelkomt. Het volledige interieurontwerp werd bedacht én uitgevoerd door het creatief team van Upgrade Estate.

 

Calender

Geplande activiteiten
-

  • Hassan Al Hilou

    Keynote / Hassan Al Hilou: Stop met huilen - De kracht van diversiteit

    In 2020 startte Upgrade Estate een diversiteitstrajact met strategisch adviseur & ondernemer Hassan Al Hilou. In deze inspirerende keynote blikt hij hierop terug en legt laag per laag de essentie van diversiteit uit. Hassan Al Hilou komt met innovatie oplossingen om diversiteit te omarmen in jouw bedrijf of omgeving.

    ‘De jongste ondernemer van het land’, zo luidden de krantenkoppen over Hassan Al Hilou. Hij was nog maar vijftien jaar en stampte zijn eerste onderneming uit de grond. Vandaag is Hassan Al Hilou een ondernemer, keynotespreker en strategisch adviseur. Hij is een veelgevraagd adviseur in de politiek en economie. Hij zetelt in verschillende raden van bestuur. Als medeoprichter van CAPITAL vzw ondersteunt hij lokale gemeenschappen in het stimuleren van jongeren en hun talent. Hassan is een veelgevraagd expert op vlak van de impact van diversiteit op organisaties en bedrijven.

Eventruimte boeken
-

Als stakeholder van Upgrade Estate heb je de exclusieve mogelijkheid om The Observer & The Connective Globe te huren voor een lezing, workshop, receptie, brainstorm, vergadering, tentoonstelling, productvoorstelling, persconferentie… Wil je meer info over prijzen of beschikbaarheid, doe dan een aanvraag via onderstaand formulier.

Op zoek naar een boeiende locatie voor jouw keynote, opleiding, boekvoorstelling of receptie? Het origineel design van The Observer zorgt ervoor dat de nieuwsgierigheid van de aanwezigen al bij het binnengaan geprikkeld wordt. Bovendien is het in deze ruimte mogelijk om jouw event live te streamen.

Size
153
Capaciteit
150
Inclusief

Projector
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Spreekgestoelte
Live streaming

The Connective Globe is een inspirerende en volledig uitgeruste multifunctionele ruimte met podium en buffet area. Ideaal voor jouw workshop, interactieve team meeting, bootcamp of event.

Size
70
Capaciteit
40
Inclusief

Samsung 85 inch tv
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Koffiemachine