Overslaan en naar de inhoud gaan

Academy 90 jaar

Academy

 

De Upgrade Academy - powered by Upgrade Estate - is een forum waar stakeholders

Unieke community en beheer

Elkaar ontmoeten

Creatie van projecten met sociale meerwaarde

Elkaar inspireren

Innovatie

Ervaring en kennis delen

Langetermijnrelaties

Innoveren

 

Calender

Geplande activiteiten
-

  • Kortrijkse kijkdag

    Community building / Kortrijkse Kijkdag

    Interesse om te investeren in één van onze projecten en zin om de Upkot-sfeer op te snuiven? Dan is de Kortrijkse Kijkdag ideaal voor jou. Laat je meenemen en ontdek alles met jouw eigen oren, ogen en smaakpapillen. En als we Kortrijk zeggen, zeggen we ook Yum Upkot (ons nieuwste investeringsproject). Het ideale moment om deze unieke locatie te ontdekken.

    Wil je dit niet missen? Schrijf je dan zeker in voor onze Kortrijkse Kijkdag op 07/08 tussen 9u30 en 13u30.
    Community building | 9:30 | Voor  Investeerders

360

Bezoek deze unieke locatie virtueel
-

In 1931 werd het oorspronkelijke gebouw in gebruik genomen door de redactiekantoren van Dagblad Vooruit, met achterliggend drukkerij “Het Licht” waar de socialistische krant werd gedrukt. Vandaag krijgt dit art deco monument met uniek design een herbestemming als huis van de Upgrade Academy én host het gebouw het Gentse bedrijf nexxworks.

Als bezoeker beleef je er de ultimate customer experience dankzij de afwisseling tussen authentieke geherwaardeerde ruimtes en de future-proof technologie die jou in elke ruimte verwelkomt. Het volledige interieurontwerp werd bedacht én uitgevoerd door het creatief team van Upgrade Estate.

Eventruimte boeken
-

Als stakeholder van Upgrade Estate ben je bevoorrecht om onze twee eventruimtes, The Observer en The Connective Globe te huren. Je kan er terecht voor al je online, hybride en live evenementen. Wil je meer info over prijzen of beschikbaarheid, doe dan een aanvraag via het formulier. 

Op zoek naar een boeiende locatie voor jouw (online) keynote, opleiding, boekvoorstelling of receptie? Het origineel design van The Observer prikkelt je nieuwsgierigheid zodra je de ruimte binnengaat. Bovendien is het in deze ruimte perfect mogelijk om jouw (hybride) evenement live te streamen.

Size
153
Capaciteit
150
Inclusief

Projector
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Spreekgestoelte
Live streaming

The Connective Globe is een volledig uitgeruste multifunctionele ruimte met podium en buffethoek. Ideaal voor jouw inspirerende (online) workshop, bootcamp, event of interactieve team meeting.

Size
70
Capaciteit
40
Inclusief

Samsung 85 inch tv
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Koffiemachine

Polycom