Overslaan en naar de inhoud gaan
academy

 

Academy

 

De Upgrade Academy - powered by Upgrade Estate - is een forum waar stakeholders

Unieke community en beheer

Elkaar ontmoeten

Creatie van projecten met sociale meerwaarde

Elkaar inspireren

Innovatie

Ervaring en kennis delen

Langetermijnrelaties

Innoveren

 

Calender

Geplande activiteiten
-

360

Bezoek deze unieke locatie virtueel
-

In 1930 werd het oorspronkelijke gebouw in gebruik genomen door de redactiekantoren van Dagblad Vooruit, met achterliggend drukkerij “Het Licht” waar de socialistische krant werd gedrukt. Vandaag krijgt dit art deco monument met uniek design een herbestemming als huis van de Upgrade Academy én host het gebouw het Gentse bedrijf Nexxworks.

Als bezoeker beleef je er de ultimate customer experience dankzij de afwisseling tussen authentieke geherwaardeerde ruimtes en de future-proof technologie die jou in elke ruimte verwelkomt. Het volledige interieurontwerp werd bedacht én uitgevoerd door het creatief team van Upgrade Estate.

Event ruimte boeken
-

Als stakeholder van Upgrade Estate krijg je vanaf september 2020 de exclusieve mogelijkheid om The Observer & The Connective Globe te huren voor een lezing, workshop, receptie, brainstorm, vergadering, tentoonstelling, productvoorstelling, persconferentie… Wie meer info wil over prijzen of beschikbaarheid, kan een aanvraag doen via onderstaand formulier.

Op zoek naar een boeiende locatie voor jouw keynote, opleiding, boekvoorstelling of receptie? Het origineel design van The Observer zorgt ervoor dat de nieuwsgierigheid van de aanwezigen al bij het binnengaan geprikkeld wordt. Bovendien is het in deze ruimte mogelijk om jouw event live te streamen.

Size
153
Capaciteit
150
Inclusief

Projector
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Spreekgestoelte
Live streaming

The Connective Globe is een inspirerende en volledig uitgeruste multifunctionele ruimte met podium en buffet area. Ideaal voor jouw workshop, interactieve team meeting, bootcamp of event.

Size
70
Capaciteit
40
Inclusief

Samsung 85 inch tv
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Koffiemachine