Overslaan en naar de inhoud gaan
academy

 

Academy

 

De Upgrade Academy - powered by Upgrade Estate - is een forum waar stakeholders

Unieke community en beheer

Elkaar ontmoeten

Creatie van projecten met sociale meerwaarde

Elkaar inspireren

Innovatie

Ervaring en kennis delen

Langetermijnrelaties

Innoveren

 

Calender

Geplande activiteiten
-

  • Een efficiënte voorbereiding op de examens

    Upworkshop / Een efficiënte voorbereiding op de examens (ENG)

    De eerste examens in het hoger onderwijs zijn altijd spannend en onbekend. Josephine (Onze HR stagiaire bedrijfspsychologie) geeft jou tijdens deze workshop mee wat je van de examens kan verwachten en hoe je je het best voorbereidt op verschillende vormen van examens. Deze workshop gaat online door en zal gegeven worden in het Engels. Uiteraard kunnen vragen gesteld en beantwoord worden in het Nederlands.
  • Elke Van Hoof

    Keynote / Elke Van Hoof: Je veerkracht behouden én versterken

    In deze online keynote deelt Prof. Dr. Elke Van Hoof haar inzichten over veerkracht, een razend actueel thema in deze uitzonderlijke tijden. Stress is heel normaal, ja zelfs noodzakelijk! Het brengt ons lichaam in een staat van paraatheid. Stress wordt echter nadelig wanneer je er langdurig en intens aan blootgesteld wordt en je lichaam geen kans krijgt om zich te herstellen. In haar keynote zal Prof. Dr. Van Hoof ons handvaten aanreiken om stress om te buigen tot iets positiefs. Benieuwd? Schrijf je zeker in!
360

Bezoek deze unieke locatie virtueel
-

In 1930 werd het oorspronkelijke gebouw in gebruik genomen door de redactiekantoren van Dagblad Vooruit, met achterliggend drukkerij “Het Licht” waar de socialistische krant werd gedrukt. Vandaag krijgt dit art deco monument met uniek design een herbestemming als huis van de Upgrade Academy én host het gebouw het Gentse bedrijf Nexxworks.

Als bezoeker beleef je er de ultimate customer experience dankzij de afwisseling tussen authentieke geherwaardeerde ruimtes en de future-proof technologie die jou in elke ruimte verwelkomt. Het volledige interieurontwerp werd bedacht én uitgevoerd door het creatief team van Upgrade Estate.

Eventruimte boeken
-

Als stakeholder van Upgrade Estate heb je de exclusieve mogelijkheid om The Observer & The Connective Globe te huren voor een lezing, workshop, receptie, brainstorm, vergadering, tentoonstelling, productvoorstelling, persconferentie… Wil je meer info over prijzen of beschikbaarheid, doe dan een aanvraag via onderstaand formulier.

Op zoek naar een boeiende locatie voor jouw keynote, opleiding, boekvoorstelling of receptie? Het origineel design van The Observer zorgt ervoor dat de nieuwsgierigheid van de aanwezigen al bij het binnengaan geprikkeld wordt. Bovendien is het in deze ruimte mogelijk om jouw event live te streamen.

Size
153
Capaciteit
150
Inclusief

Projector
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Spreekgestoelte
Live streaming

The Connective Globe is een inspirerende en volledig uitgeruste multifunctionele ruimte met podium en buffet area. Ideaal voor jouw workshop, interactieve team meeting, bootcamp of event.

Size
70
Capaciteit
40
Inclusief

Samsung 85 inch tv
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Koffiemachine