Overslaan en naar de inhoud gaan
academy

 

Academy

 

De Upgrade Academy - powered by Upgrade Estate - is een offline forum waar stakeholders

Unieke community en beheer

Elkaar ontmoeten

Creatie van projecten met sociale meerwaarde

Elkaar inspireren

Innovatie

Ervaring en kennis delen

Langetermijnrelaties

Innoveren

360

Bezoek deze unieke locatie virtueel
-

In 1930 werd het oorspronkelijke gebouw in gebruik genomen door de redactiekantoren van Dagblad Vooruit, met achterliggend drukkerij “Het Licht” waar de socialistische krant werd gedrukt. Vandaag krijgt dit art deco monument met uniek design een herbestemming als huis van de Upgrade Academy én host het gebouw het Gentse bedrijf Nexxworks.

Als bezoeker beleef je er de ultimate customer experience dankzij de afwisseling tussen authentieke geherwaardeerde ruimtes en de future-proof technologie die jou in elke ruimte verwelkomt. Het volledige interieurontwerp werd bedacht én uitgevoerd door het creatief team van Upgrade Estate.

 

Calender

Geplande activiteiten
-

  • Start Leadership programma

    Interne Training / Start Leadership programma

    Een 10-dagen durend intern ontwikkeld traject voor een groep medemerkers van Upgrade Estate waarin ze de speerpunten van leiderschap en de daarbij horende competenties en concrete gedragingen aangeleerd krijgen.
  • Opleiding Upmentoren

    Mentorship Programma / Opleiding UpMentoren (NL)

    De opleidingen voor mentoren is een korte maar intensieve opleiding waarbij Josephine (onze HR-stagiaire bedrijfspsychologie) en Sofie (onze Happiness Officer) jou de tips en tricks meegeven over het coachen van een medestudent. Na deze opleiding mag je jezelf officieel UpMentor noemen. Gelieve je in te schrijven voor 1/10/2020.
Calender

Type activiteiten
-

Upgrade Estate zal de verschillende presentatieruimtes, eventruimtes, pitch- en inspiratieruimtes gebruiken als uitvalsbasis van de Upgrade Academy, waar stakeholders elkaar ontmoeten en inspireren, kennis delen en innoveren. Het verleden ontmoet de toekomst en vice versa… Hieronder vind je een greep terug van de activiteiten die de Upgrade Academy aanbiedt.

webinars

Webinars
-

In elk webinar brengen we actuele & relevante content jouw huiskamer binnen.

Upspiration sessie

Upspiration Sessies
-

Innoveren doen we niet alleen. Onze Upgrade Estate medeMerkers betrekken onze stakeholders in verschillende ontwikkelingen.

Upgrade Technology

Upgrade Technology
-

1 dag per week krijgen onze medeMerkers de kans om aan een innovatief project te werken met een zelf gekozen team.

Keynotes

Keynotes
-

Onze stakeholders kunnen genieten van boeiende uiteenzettingen over actuele onderwerpen. Steeds met ruimte voor vragen en discussie.

Montorship

Mentorship programma
-

Ervaren studenten, opgeleid tot Upmentoren, ondersteunen andere studenten bij hun studies.

Traineeship

Traineeship
-

Upgrade Estate’s HR afdeling organiseert intensieve trajecten voor potentiële of nieuwe medeMerkers, om hen te leiden naar de geschikte job binnen ons bedrijf.

Lunch & learn

Het leven zoals het is
-

Maandelijks deelt een afdeling haar dagelijkse werking, huidige resultaten en doelstellingen om expertise en kennis te delen met de collega’s.

workshop

Upworkshops
-

Onze coaches worden intensief getraind en opgeleid om huurders optimaal te kunnen helpen. De trainingen gebeuren zowel door ons eigen HR team, als door externe experten.

trainingen

Interne trainingen
-

Onze medeMerkers genieten hier van opleidingen, trainingen, coaching en een uniek 10-daags intern ontwikkeld leadership traject.

Event ruimte boeken
-

Als stakeholder van Upgrade Estate krijg je vanaf september 2020 de exclusieve mogelijkheid om The Observer & The Connective Globe te huren voor een lezing, workshop, receptie, brainstorm, vergadering, tentoonstelling, productvoorstelling, persconferentie… Wie meer info wil over prijzen of beschikbaarheid, kan een aanvraag doen via onderstaand formulier.

Op zoek naar een boeiende locatie voor jouw keynote, opleiding, boekvoorstelling of receptie? Het origineel design van The Observer zorgt ervoor dat de nieuwsgierigheid van de aanwezigen al bij het binnengaan geprikkeld wordt. Bovendien is het in deze ruimte mogelijk om jouw event live te streamen.

Size
153
Capaciteit
150
Inclusief

Projector
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Spreekgestoelte
Live streaming

The Connective Globe is een inspirerende en volledig uitgeruste multifunctionele ruimte met podium en buffet area. Ideaal voor jouw workshop, interactieve team meeting, bootcamp of event.

Size
70
Capaciteit
40
Inclusief

Samsung 85 inch tv
Headset microfoon
Handheld microfoon
Sonos
Koffiemachine