Overslaan en naar de inhoud gaan

Geplande activiteiten

 • Een efficiënte voorbereiding op de examens
  01.12.2020

  Upworkshop / Een efficiënte voorbereiding op de examens (ENG)

  De eerste examens in het hoger onderwijs zijn altijd spannend en onbekend. Josephine (Onze HR stagiaire bedrijfspsychologie) geeft jou tijdens deze workshop mee wat je van de examens kan verwachten en hoe je je het best voorbereidt op verschillende vormen van examens. Deze workshop gaat online door en zal gegeven worden in het Engels. Uiteraard kunnen vragen gesteld en beantwoord worden in het Nederlands.
  Online
  19:00
  Voor  Upkot studenten
 • Leadership programma
  03.12.2020

  Interne Training / Leadership programma deel 6 - exclusief voor medeMerkers

  Een 10-dagen durend intern ontwikkeld traject voor een groep medemerkers van Upgrade Estate waarin ze de speerpunten van leiderschap en de daarbij horende competenties en concrete gedragingen aangeleerd krijgen.
  Online
  9:00
  Voor  MedeMerkers
 • Elke Van Hoof
  08.12.2020

  Keynote / Elke Van Hoof: Je veerkracht behouden én versterken

  In deze online keynote deelt Prof. Dr. Elke Van Hoof haar inzichten over veerkracht, een razend actueel thema in deze uitzonderlijke tijden. Stress is heel normaal, ja zelfs noodzakelijk! Het brengt ons lichaam in een staat van paraatheid. Stress wordt echter nadelig wanneer je er langdurig en intens aan blootgesteld wordt en je lichaam geen kans krijgt om zich te herstellen. In haar keynote zal Prof. Dr. Van Hoof ons handvaten aanreiken om stress om te buigen tot iets positiefs. Benieuwd? Schrijf je zeker in!
  Online
  19:30
  Voor  stakeholders van Upgrade Estate
 • de coches
  10.12.2020

  Upworkshop / Terugblik, vooruitblik - exclusief voor medeMerkers

  Met de Upgrade Academy willen we kennis & ervaring delen. De Upkot & Upliving coaches krijgen in een maandelijkse Upworkshop tips & tricks die ze kunnen gebruiken tijdens de uitvoering van hun job. Tijdens deze Upworkshop kijken ze terug naar het voorbije jaar en nemen de beste learnings mee naar 2021.
  Online
  13:00
  Voor  Upkot coaches