Overslaan en naar de inhoud gaan

Geplande activiteiten

 • Start Leadership programma
  24.09.2020

  Interne Training / Start Leadership programma

  Een 10-dagen durend intern ontwikkeld traject voor een groep medemerkers van Upgrade Estate waarin ze de speerpunten van leiderschap en de daarbij horende competenties en concrete gedragingen aangeleerd krijgen.
  Upgrade Academy
  9:00
  Voor  MedeMerkers
 • Opleiding Upmentoren
  06.10.2020

  Mentorship Programma / Opleiding UpMentoren (NL)

  De opleidingen voor mentoren is een korte maar intensieve opleiding waarbij Josephine (onze HR-stagiaire bedrijfspsychologie) en Sofie (onze Happiness Officer) jou de tips en tricks meegeven over het coachen van een medestudent. Na deze opleiding mag je jezelf officieel UpMentor noemen. Gelieve je in te schrijven voor 1/10/2020.
  Upgrade Academy
  19:00
  Voor  Upkot studenten
 • Inschrijving voor alle Upkotters
  06.10.2020

  Mentorship Programma / Inschrijving voor alle Upkotters (NL)

  Wil je graag persoonlijke coaching en begeleiding krijgen van een ervaren Upkot student? Dat kan! Schrijf je in voor het Upkot Mentorship programma en wij matchen jou aan een student uit je gebouw. Gelieve je in te schrijven vóór 15/10/2020.
  je eigen Upkot gebouw
  19:00
  Voor  Upkot studenten
 • Training Upmentors
  08.10.2020

  Mentorship Programma / Opleiding UpMentoren (ENG)

  De opleidingen voor mentoren is een korte maar intensieve opleiding waarbij Josephine (onze HR-stagiaire bedrijfspsychologie) en Sofie (onze Happiness Officer) jou de tip en tricks meegeven over het coachen van een medestudent. Na deze opleiding mag je jezelf officieel UpMentor noemen. Gelieve je in te schrijven voor 1/10/2020.
  Upgrade Academy
  19:00
  Voor  Upkot studenten
 • Plannen en Organiseren
  13.10.2020

  Upworkshop / Plannen en Organiseren (ENG)

  De hoeveelheden leerstof in het hoger onderwijs zijn vaak erg intimiderend voor een startende student. Tijdens deze workshop geeft Josephine (HR stagiaire bedrijfspsychologie bij Upgrade Estate) vanuit haar eigen ervaring handige tips en tricks mee zodat je sterk gewapend aan je hogere schoolcarrière kan starten. Deze workshop gaat online door en wordt gegeven in het Engels. Uiteraard kunnen vragen gesteld en beantwoord worden in het Nederlands.
  Online
  19:00
  Voor  Upkot studenten
 • Een positieve mindset = een succesvol jaar
  27.10.2020

  Upworkshop / Een positieve mindset = een succesvol jaar (ENG)

  Elke student krijgt wel eens te maken met stress en faalangst. Tijdens deze workshop geeft Sofie, onze Happiness Officer, mee hoe je ervoor kan zorgen dat de stress jou niet de baas wordt en hoe je stress in iets positiefs kan omzetten. Deze workshop gaat online door en wordt gegeven in het Engels. Uiteraard kunnen vragen gesteld en beantwoord worden in het Nederlands.
  Online
  19:00
  Voor  Upkot studenten
 • Leen Gorissen
  28.10.2020

  Keynote / Leen Gorissen - Natural Intelligence (NL)

  Ondanks eindeloze veranderingen en verstoringen, massale onrust en kosmische botsingen, heeft de natuur het ergste overleefd en bestaat ze maar liefst 3,8 miljard jaar. Ze weet wat werkt, wat duurt en wat bijdraagt aan de toekomst van het leven op aarde. Wat als we deze ‘Natural Intelligence’ zouden aanboren om snel te innoveren? In deze keynote deelt Leen Gorissen, doctor in de biologie, de nieuwste baanbrekende inzichten uit de biologie en beargumenteert ze waarom ‘Natural Intelligence’, en niet ‘Artificial Intelligence’ in de voorhoede van de bedrijfsinnovatie zou moeten staan. De mogelijkheid om in te schrijven volgt binnenkort.
  Upgrade Academy
  19:30
  Voor  stakeholders van Upgrade Estate
 • Etienne Moens
  18.11.2020

  Keynote / Etienne Moens - Persoonlijke financiële intelligentie (NL)

  Ondanks dat het feit dat financiële aspecten een belangrijke rol spelen in ons leven, komen ze nauwelijks aan bod in de opleiding en opvoeding van mensen. Men zegt soms dat tal van mensen “financieel ongeletterd” zijn. In deze workshop worden een aantal praktische mechanismen uiteen gezet die voor iedereen begrijpelijk, herkenbaar en toepasselijk zijn. De mogelijkheid om in te schrijven volgt binnenkort.
  Upgrade Academy
  19:30
  Voor  stakeholders van Upgrade Estate
 • Een efficiënte voorbereiding op de examens
  01.12.2020

  Upworkshop / Een efficiënte voorbereiding op de examens (ENG)

  De eerste examens in het hoger onderwijs zijn altijd spannend en onbekend. Josephine (Onze HR stagiaire bedrijfspsychologie) geeft jou tijdens deze workshop mee wat je van de examens kan verwachten en hoe je je het best voorbereidt op verschillende vormen van examens. Deze workshop gaat online door en zal gegeven worden in het Engels. Uiteraard kunnen vragen gesteld en beantwoord worden in het Nederlands.
  Online
  19:00
  Voor  Upkot studenten