Overslaan en naar de inhoud gaan

Upspiration sessie – Concept X

Upspiration sessie – Concept X

Hideaways zijn er om zuurstof te geven aan de hersenen. En met een heldere geest komt je tot inspirerende gesprekken en inzichten. Daarom organiseerden we met de Upgrade Academy een Upspiration sessie in het Prullenbos - in het bos aan een meer - waar een winters zonnetje onze snoeten verwarmde alvorens we de brainstormsessie indoken.

 

We nodigden een tiental bedrijfsleiders uit om hen onder te dompelen in een nieuw concept waar we bij Upgrade Estate al een tijdje mee bezig zijn.

 

Omdat we dit “Concept X” binnen enkele weken zullen bekendmaken aan het grote publiek, wilden we het eerst testen aan de visie en de ideeën van de aanwezige bedrijfsleiders, stakeholders en medewerkers. Waarom? Eerst en vooral omdat we in de Upgrade Academy onze stakeholders samenbrengen en inspireren, en kennis uitwisselen met elkaar. Ten tweede omdat we onze concepten graag aftoetsen aan de doelgroep om deze te optimaliseren.

 

upspiration sessieupspiration sessie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We plakten de muren van de Boskabanne vol met post-its, deden aan customer journey mapping, inspireerden elkaar over verschillende topics en vuurden een hele resem aan vragen op de aanwezigen af. Op het einde van de sessie lieten we ons fantasie de vrije loop en ging iedereen aan de slag met Legoblokken om het concept verdere invulling te geven en concreter te maken.

 

upspirationupspiration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We gingen naar huis met tal van nieuwe inzichten, frisse ideeën en vooral veel energie om het project verder vorm te geven. We weten wat ons te doen staat de komende weken…

 

upspiration sessie

 

Benieuwd naar ons nieuw concept? Hou onze website in de gaten en blijf op de hoogte van al het Upgrade Estate nieuws.