Overslaan en naar de inhoud gaan

AV’s van Upgrade Estate to the next level

6 AV's op één dag en gloednieuwe online tools

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Upgrade Estate in het najaar de Algemene Vergaderingen van haar onroerende Upkotprojecten. Dit jaar pakten we uit met een echte primeur. Op zaterdagvoormiddag 27 oktober vonden er maar liefst 6 opeenvolgende AV’s plaats.

 

In grote getale zakten onze klanten die dag af naar Flanders Expo in Gent om er hun vergadering bij te wonen. Wist u trouwens dat meer dan de helft van onze klanten een volmacht gaf? Dit bevestigt het vertrouwen dat zij hebben in Upgrade Estate.

 

AV’s van Upgrade Estate zijn niet saai

 

Bovendien hoeft een Algemene Vergadering bij Upgrade Estate niet saai te zijn. Integendeel. We verwelkomende onze investeerders met een hapje en drankje en entertainden hen bij onze interactieve paviljoenen. Zo was er een marketing paviljoen waar ze werden ondergedompeld in de wondere wereld van Upgrade Estate online. Onze investeerders maakten er o.a. kennis met het gloednieuw online beleggersportaal Upportal, de vernieuwde website en onze Facebookpagina die intensief nieuwsupdates verspreidt.

 

AV’s van Upgrade Estate zijn niet saai

 

Maar echt verrassen deden we met een test van een online tool. We testten op zaterdag 27 oktober een unieke applicatie waarmee onze investeerders mogelijks in de toekomst hun AV van op afstand kunnen volgen. Alsof dat niet future proof is… Wij zijn alvast heel trots. U toch ook ? ?