Overslaan en naar de inhoud gaan

Valentijn speeddate 2.0

Valentijn speeddate 2.0

 

Romantiek sluierde al de hele dag door de gangen van het kantoor van Upgrade Estate. Het is de avond voor Valentijn…

 

Niet dat hier uitsluitend romantische zielen werken. Maar die avond was het tijd voor onze jaarlijkse Valentijn speeddate. Een moment waarop we tijd maken voor onze klanten en toekomstige investeerders. Een moment waarop we met hen aan tafel zitten - liefst mét rode roos - elkaar in de ogen kijken en een eerlijk gesprek voeren.

 

Valentijn speeddate

 

Dit jaar kozen we voor een 2.0 editie van de speeddate en was ons kantoor in Gent het schouwtoneel. Waarom? Omdat we onze deuren - en onze harten - graag wagenwijd openzetten. De genodigden kregen de kans om onze CEO’s Nele en Koenraad én ons managementteam - Nils, Jean-Marie, Luc, Sofie en Diederik - te ontmoeten. Om van elk van hen te horen hoe zij zich elke dag opnieuw voor 100% inzetten voor onze huurders en investeerders.

 

Het werd een warme avond. Eentje vol fijne ontmoetingen, boeiende gesprekken en uitdagende vragen over strategie, investeringen, toekomstvisie, merken en passies: Hoe is Upgrade Estate ontstaan? Wat zijn de voordelen van een investering? Hoe worden de verschillende merken in de markt gezet? Wat inspireert Nele en Koenraad? Elke pikante – en minder pikante – vraag werd beantwoord, met tevreden bezoekers als gevolg.

 

De kennismaking met Upgrade Estate was heel interessant. We kijken alvast uit naar een verdere samenwerking! 

- C.V., bezoeker Valentijn speeddate 2.0

 

Valentijn speeddate

 

Heb je de speeddate gemist? Schrijf je dan in voor het webinar “CEO talks” met Nele Van Damme & Koenraad Belsack. Stel jouw vragen live tijdens dit boeiende interview.

  • Wanneer? Woensdag 20 februari van 19u-19u40
  • Waar? Live vanuit jouw woonkamer

 

Schrijf je hier in.