Overslaan en naar de inhoud gaan
Gent

Bro Upkot

UpKot Logo
Blauw afgerond vierkantje
Aantal studentenkamers
311
Rood afgerond vierkantje
Volledig uitgeruste
gaming room
Groen afgerond vierkantje
Volledig
gasvrij

Benieuwd naar ons aanbod?

We laten het jou graag ontdekken.


Ontdek het investeringsaanbod

Een sterk staaltje techniek en design

Ebergiste de Deynestraat 15, 9000 Gent

  • Opgeleverd in 2020
  • Toren van 62 meter hoog
  • Study Café met panoramisch zicht op de 18de verdieping
  • Gelijkvloers met Gameroom (in co-creatie met de studenten), Fitness en Chillroom
  • 35 leefkeukens
  • Tuin met volleybalveld, basketbalveldje, kotkippen, terrassen met BBQ’s,…
  • Gebouwd met duurzame bouwtechnieken en slimme energietoepassingen, wat tijdens de bouw zorgde voor een uitsparing van 139 ton CO2
  • Geweldig beheer door Upkot coach Griet
  • In samenwerking met Archipl Architecten en Studio Basta

 

Bij de bouw van Bro Upkot was een duurzame aanpak met slimme energietoepassingen onze leidraad. Het gebouw is volledig gasvrij en wordt verwarmd met 2 warmtepompen. Regenwaterrecuperatie wordt gecombineerd met recuperatie van "grijs water": het afvalwater van de douches wordt gezuiverd en hergebruikt voor het doorspoelen van de toiletten.

 

Bro Upkot staat volledig in het teken van de evolutie en de toekomst. Het volledige interieur werd bedacht en uitgewerkt door ons eigen look & feel team. Combinaties van ruwe materialen en kleur creëren een toffe urban sfeer. Alle signalisatie in het gebouw werd gemaakt van hout uit werfafval. In de 35 leefkeukens komt het thema 'evolutie' mooi tot leven: via Upcycling brachten we telkens de evolutie van een bepaald voorwerp in beeld. Zo zie je bijvoorbeeld de Barbiepop, het Monopoly spel of een toetsenbord evolueren door de jaren heen.

 

Wil jij net zoals +2000 andere investeerders investeren in een project? Ontdek hier ons huidige investeringsmogelijkheden of neem contact met ons op.

Bezoek Bro Upkot in een virtuele tour

Bro Upkot Bro room Bro_tuin_2 StudyCafé Leefkeuken Bro kamer Bro kamer Study Café2 Bro_tuin_1 bro gang bro tuin 4 bro tuin 1 bro tuin 3 Gameroom bro tuin 2 Bro inkom Chillroom bro lift fitness volleybal bro keuken bro tuin 2 fiets Bro gameroom

Investeren in 
Upgrade Estate

 

Je investeert in groene huisvesting die ontwikkeld is met een focus op maatschappelijke en sociale meerwaarde. Dankzij onze eigen beheer- en verhuurservice slapen zowel huurders als investeerders op hun beide oren.

 

Alles over investeren

Heb je nog een vraag?