Overslaan en naar de inhoud gaan

Het antwoord op de Staatsbon

Blog
dinsdag, 25 juni 2024 |
NL

Vorige zomer werd België overspoeld met de Belgische Staatsbon. Een nieuw financieel product dat met een netto rendement van 2,81% op jaarbasis vele beleggers kon overtuigen om in te stappen. Dat leidde tot een massale verschuiving van spaargeld van de traditionele spaarboekjes naar de Belgische Staatsbon, waardoor banken wakker werden geschud uit hun winterslaap. Met nieuwe investeringsproducten proberen ze nu de Staatsbonbeleggers terug te halen, maar bieden zij het juiste alternatief om jouw spaarcenten na de Belgische Staatsbon verder te laten renderen? 

Een mooi alternatief voor de Staatsbonbeleggers

 

Hoogstwaarschijnlijk zal de Belgische Staat opnieuw een Staatsbon uitgeven, maar als we kijken naar de trend van de Staatsbonnen die het afgelopen jaar zijn uitgebracht, kan geen enkele tippen aan de beloftes van de Staatsbon van september 2023. Deze neerwaartse trend zorgt ervoor dat veel Staatsbonbeleggers op zoek gaan naar nieuwe alternatieven om hun spaargeld na de Belgische Staatsbon op andere manieren te beleggen. En wie weet biedt Upgrade Estate wel het antwoord voor deze beleggers met een unieke investeringsformule.

Bij Upgrade Estate kan je, als Staatsbonbelegger, investeren in één van onze investeringsprojecten. Instappen kan vanaf €110.000, jouw investeringsbedrag betalen hoeft pas in september 2024. En jouw uitkering? Deze begint te lopen vanaf september 2024 en wordt in september 2025 integraal uitgekeerd.

 

Onze investeringsprojecten in de kijker

Investeren bij Upgrade Estate gaat verder dan enkel een mooie opbrengst

 

Investeren bij Upgrade Estate betekent meer dan een aantrekkelijke opbrengst. Het staat voor een investering waar je naast het behalen van mooie economische resultaten, ook ecologische en sociale impact maakt.

 

 

Economische méérwaarde

De opbrengsten zijn tweeledig: enerzijds heb je de jaarlijkse netto uitkering waar de huurinkomsten van het gebouw aan de basis liggen, anderzijds heb je de meerwaarde van jouw investering bij verkoop.

Vorig jaar hebben wij gemiddeld 2,58% uitgekeerd netto en onze gebouwen zijn gemiddeld met 2,67% in waarde gestegen.

 

 

Ecologische méérwaarde

Tegen 2035 wil Upgrade Estate volledige klimaatneutraal zijn. Om onze duurzaamheidsdoelstelling te kunnen bereiken hebben we een aantal initiatieven: van wind tot warmte, van bos tot bouw en nu recent ook onze solar farm op The Loop. De solar farm zal energie opwekken voor een 4000-tal gezinnen ofwel 8000 studenten.

 

 

Sociale méérwaarde

Ook op sociaal vlak willen we het verschil maken. Onze coaches spelen een cruciale rol als sociale spil in onze gebouwen. Ze creëren een echte community door het organiseren van activiteiten waardoor huurders elkaar kunnen ontmoeten en elkaar inspireren.

Daarnaast vinden we het belangrijk om onze studenten te ondersteunen in moeilijke tijden. Daarom hebben we de initiatieven Upkot Cares en Feel Free To Talk opgezet. Met Upkot Cares bieden we studenten de nodige ontspanning tijdens de blokperiode, en met Feel Free To Talk krijgen onze huurders de mogelijkheid om drie gratis sessies per jaar met een psycholoog te boeken.

 

Download de infofiche

Méér te weten komen over onze unieke investeringsformule voor Staatsbonbeleggers? In onze brochure kan je alles terugvinden. Wil je graag de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek bekijken? Maak dan een afspraak.

Download de brochure          Maak een afspraak

Brochure staatsbon