Overslaan en naar de inhoud gaan

Straffe samenwerkingen

Blog
vrijdag, 01 september 2023 |
NL
Bij Upgrade Estate zetten we met het merk Upkot sterk in op straffe samenwerkingen. Maar wat zijn voor ons nu straffe samenwerkingen? Heel eenvoudig: gelijkgestemden die de handen in elkaar slaan en van één plus één drie maken. Zo passeerden in 2023 al enkele knallers de revue. Een giveaway in samenwerking met CASA, een blokhut avontuur met MNM en een Upkot-promo in alle Bavet restaurants.
Upkot x CASA

CASA en Upkot slaan de handen in elkaar voor een leuke Back to School campagne. Wat staat er op het spel? Een waardebon van 500 EUR. Een mooi bedrag om een Upkot klaar te stomen voor volgend academiejaar. Op 15 september is het van lootje trek, want dan maken we de winnaar bekend.

CASA gaf het goede voorbeeld en trok naar ons gloednieuw project Yum Upkot. Daar richtten ze één van de kamers volledig in. En ook in Mons werd een kamer onder handen genomen. Het resultaat mocht er zijn.

CASA x Upkot
Upkot x MNM

Dit jaar staken MNM-dj's Dorianne en Robin studenten een hart onder de riem. Hoe dan? Door gezellig mee te blokken, natuurlijk! En geen betere plaats om dit te doen dan in een Upkot gebouw.

2 weken lang dompelden Dorianne en Robin zich volledig onder in het studentenleven en daar hoort het kotleven uiteraard ook bij. Zo werd Gate Upkot voor heel even hun nieuwe thuishaven.

Van radio maken tot studeren en zelfs het effectief afleggen van examens. Ze kregen het allemaal voor elkaar en sleepten beiden een "GESLAAGD" in de wacht. Benieuwd naar hun Upkot avonturen?

MNM blokhut
Upkot x Bavet

Onder het motto ‘Let’s saucialize’ zetten Bavet en Upkot samen hun schouders onder een smakelijke samenwerking. Zo was een spaghetti bij Bavet voor onze Upkotters tijdens de examenperiode een stuk voordeliger. En zeg nu zelf, welke student geniet niet van een  goede portie comfort food (zeker aan een vriendenprijsje 😉). Het doel was om studenten de ideale blokpauze te geven rond een bord spaghetti. Opzet geslaagd!

Bavet