Overslaan en naar de inhoud gaan

We blikken terug op 2023, een jaar vol onvergetelijke momenten!

Blog
donderdag, 11 januari 2024 |
NL
2023 was een jaar vol hartverwarmende momenten en ijzersterke prestaties. We nemen je graag nog een laatste keer mee naar de hoogtepunten van vorig jaar met onze wrap-up.
Onze MedeMerkers zetten swingend het nieuwe jaar in

Met het nieuwe jaar in zicht voelden onze medewerkers de Good Vibes. Want met de start van 2024, komt ook de verhuis naar Upoffiz - Loop5 dichterbij. We werden er helemaal lyrisch van en schreven een swingende nieuwjaarsboodschap, trokken ermee de studio in en blikten een hartverwarmende videoclip in waarmee we ook onze stakeholders de 'Good Vibes Only' toewensten in 2024!

Benieuwd om het resultaat ervan te horen? Klik hier en ontdek onze nieuwjaarshit.

Enkel Good Vibes in Upoffiz

En over Upoffiz- Loop5 gesproken. De verhuur kreeg in 2023 een enorme boost. We kunnen met trots zeggen dat dit project 100% verhuurd is. We stellen dan ook met trots de huurders van Upoffiz aan jullie voor:

In 2023 leverden we 3 Upkot projecten op

Met trots konden we dit jaar 3 prachtige projecten opleveren. In Kortrijk kan je watertandend ons nieuwste project, Yum Upkot, in de Lekkerbeetstraat bewonderen. In Gent kan je Buzz Upkot terugvinden waar alles in het teken van Buzzwords staat. En ook ons project in Hasselt, Demer Upkot, is een echte eyecatcher geworden.

Ook dit jaar bouwen we verder. Benieuwd naar onze huidige investeringsprojecten in opbouw? Klik hier om ze te ontdekken.

 

Opgeleverde projecten
Onze bruisende community kon genieten van heel wat evenementen

Van een skitrip tot een Barbie Promnight. Voor onze Upliving en Upkot community was het volop genieten dit jaar. En natuurlijk werden onze investeerders niet vergeten. Naast de housewarmings van de nieuwe projecten, verwelkomden we ook 350 investeerders in de adembenemende tuin van Paul en Erna, de ouders van onze co-CEO Nele Van Damme.

 

We gingen in zee met 4 straffe partners

Bij Upgrade Estate zetten we in op straffe samenwerkingen. Ook in 2023 sloegen we de handen in elkaar met een aantal straffe partijen:

  • Samen met CASA deden we een giveaway voor onze Upkotters. Dit met een Back to School campagne waar studenten een waardebon van 500 euro konden winnen om hun studentenkamer te pimpen.
  • Onder het motto ‘Let’s saucialize’ zetten Bavet en Upkot samen hun schouders onder een smakelijke samenwerking. Zo was een spaghetti bij Bavet voor onze Upkotters tijdens de examenperiode een stuk voordeliger.
  • Dit jaar staken MNM-dj's Dorianne en Robin studenten een hart onder de riem. Hoe dan? Door gezellig mee te blokken, natuurlijk! En geen betere plaats om dit te doen dan in een Upkot gebouw.
  • Voor onze investeerders voegden we een nieuwe Upgrade Loyalty partner, Bike Republic, toe aan ons klantenportaal. Vanaf nu kunnen onze klanten hun Uppies omruilen voor fietsaccessoires, fietsen,...

 

partnerships

©CASA ©Bavet ©MNM ©Bike Republic