Overslaan en naar de inhoud gaan

Connecting The Dots - Emilie

Portret
woensdag, 07 april 2021 |
NL

Emilie leerde Upgrade Estate kennen als Upkotter, ontpopte zich tot stagiaire en vond in februari haar geluk als medeMerker in het content creation team van Upgrade Estate.

 

“Drie jaar geleden zocht ik na mijn eerste jaar in Gent een nieuw kot in een betere buurt. Ik hoorde via via van Backstage2 Upkot en nam een kijkje op de website. De community sprak mij ‘t meest aan. Ik zat altijd op internaat, omringd met leeftijdsgenoten. En dat ik nieuwe mensen zou ontmoeten in een nieuwe stad, vond ik geruststellend. Het toppunt was telkens de jaarlijkse Upkot-party over de verschillende steden heen.”

 

Wat me vooral opvalt aan Upgrade Estate, is dat jonge mensen kansen krijgen

 

“Ik koos drie jaar geleden bijna voor vastgoedstudies, maar ging toch voor communicatiemanagement. Toen ik vorig schooljaar een stageplek moest kiezen, dacht ik meteen aan Upgrade Estate. The best of both worlds! Ondanks corona kon ik mijn leerrijke en gevarieerde stage afronden binnen Upgrade Estate.”“Ook dit schooljaar kon ik er voor mijn specialisatiejaar zes weken stage volgen. Wat me vooral opvalt, is dat jonge mensen kansen krijgen. Er is een straf onboardingtraject, het team is gedreven en er hangt een toffe sfeer! Ik ben dan ook erg blij dat ik sinds kort een vaste Upgrade Estater ben.

 

Emilie Van Roy marketing Upgrade Estate