Overslaan en naar de inhoud gaan

Egon en Arnaud zijn Upkot student én ondernemer!

Portret
woensdag, 04 mei 2022 |
NL

 

Upgrade Estate geeft kansen aan jonge mensen, dat voel je aan alles - Arnaud 
 

Arnaud: Ik was altijd al gepassioneerd door video als kind. Toen ik eens een horror-kortfilm maakte voor een talentenjacht op school zag dat mensen oprecht bang waren, wist ik dat ik iets moest doen met dat talent. Mijn videoproductiebedrijf Storykings bestaat vandaag 2 jaar.
 

Egon: Ik had in mijn tienerjaren een blog. Toen ik die wou optimaliseren heb ik mezelf leren programmeren. Mijn cadeau voor mijn achttiende verjaardag was een afspraak bij de notaris om mijn vennootschap op te richten. Vandaag leid ik Storything, een digital agency met 4 mensen in dienst.
 

Arnaud: Upgrade Estate geeft kansen aan jonge mensen, dat voel je aan alles. Toen ik mijn eerste video mocht maken voor jullie, merkte ik veel vertrouwen van bij het begin. Dat gaf me een boost. Het is altijd een eer om nieuwe Upgrade projecten in beeld te brengen, concepten als de Upliving Shared Car te mogen helpen promoten. Van het één komt vaak het ander. Zo mocht ik mee met het Solar Team om hun aftermovie te shooten in Marokko.
 

Egon: Alles loopt hier opvallend organisch. Ik ben de eerste keer in contact gekomen met Upgrade Estate toen ik hoorde dat jullie tijdens een livestream wilden opzetten tijdens de lockdown, toevallig één van mijn skills. Intussen volgde ik al een traject over leiderschap in de Upgrade Academy en kwam ik al in contact met Steve Stevens, de mentor entrepreneurship van Upgrade Estate, waar ik graag een coachingstraject bij wil volgen…
 

Arnaud: Ik ben nog niet 100% klaar om mee te doen aan groeitrajecten. Als er iets is waar ik wel op wil  groeien, dan is het wel mijn concept nog meer verfijnen en concreter maken. Storykings is een eenmanszaak. Mijn grootste challenge vandaag is planning: Van administratie, filmopdrachten, montage en deadlines 24/7. Het liefst van al wil ik Storykings uitbouwen tot een agency dat zoveel mogelijk bedrijven kan helpen met hun contentmarketing

 

Egon: Voor mij komt het er ook op aan om een  goede balans te vinden tussen productiviteit en timemanagement. Naast Storything ben ik ook nog met andere projecten bezig. Zo merkte ik dat ik voor elke opdracht die ik aannam mensen te kort had en ook niet in de mogelijkheid was om er telkens aan te nemen. Samen met iemand uit mijn co-workingspace heb ik ZOOMERS ontwikkeld, een freelance platform voor creative students dat we zelf regelmatig inzetten en outsourcen. Studenten kunnen werken onder jobstudent-statuut en wij ontlasten hen van alle administratie. Ik wil graag in de toekomst graag verkennen of ik ook Upkot-studenten kan betrekken. 

Egon en Arnaud op de trappen van de Upgrade Academy

 

Voor mijn achtiende verjaardag gaf ik mezelf een afspraak bij de notaris om mijn vennootschap op te richten - Egon 

Egon en Arnaud wonen Upkot en ondernemen!