Overslaan en naar de inhoud gaan

Connecting The Dots - Lies & Febe

Uplivingbewoners Lies en Febe kennen elkaar al vóór ze buren werden in Upliving BXL - The Brewery. Want vroedvrouw Febe werkt in de vroedvrouwenpraktijk waar hoogzwangere Lies op consultatie komt. Beter een goede buur … ! 

 

Febe:Brussel is onbekend voor mij. Daarom vond ik het tof om een eigen plekje te hebben waar je ongedwongen mensen kunt leren kennen. Zo kun je elkaar tegenkomen in de wasruimte, de co-chillroom, in de tuin, via de terrassen of gewoon op een van de georganiseerde bijeenkomsten. En toch ontdekten Lies en ik online dat we buren zouden worden: ik postte iets leuks over Upliving op Instagram, Upliving repostte het en Lies merkte het op. Een fijne ontdekking! Nu is het nog even afwachten of ze tijdens mijn wacht bevalt.”

 

Lies: “In onze zoektocht naar een nieuwe huurwoning, botsten we op Upliving BXL - The Brewery. 

 

Lies: “In onze zoektocht naar een nieuwe huurwoning, botsten we op Upliving BXL - The Brewery. Volgens coach Jasper waren gezinnen welkom, dus gingen we eens kijken. Het zicht op het park en het ecologische aspect van de gedeelde faciliteiten spraken ons aan. En het is fijn om in een grootstad toch onze buren te leren kennen. Ik kijk al uit naar de parkwandelingen en burenbabbeltjes in de tuin tijdens mijn kraamperiode. Misschien wordt onze baby wel de eerste Upliving-baby als ik thuis beval, zoals coach Jasper hoopt. We zullen zien.”


Upliving Bxl - The Brewery Lies en Febe