Overslaan en naar de inhoud gaan

Best place to work

awards

Waarom Upgrade Estate 
een Best Place To Work is

 

Als groeiende en dynamische organisatie streven we ernaar dat elke medeMerker kan werken volgens zijn/haar talent en regelmatig feedback krijgt die doet groeien. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze medeMerkers kunnen thuiskomen in een warme, zorgzame en plezierige omgeving en betekenisvolle relaties kan aanknopen met collega's. Bovendien geven we onze medeMerkers de nodige vrijheid zodat ze autonoom aan de slag kunnen gaan en een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van onze missie.

Wist je dat we onze medewerkers steevast medeMerkers noemen, omdat zij onze missie uitdragen vanuit een persoonlijk engagement.

Question Mark
Great

112
medeMerkers

Heart

95%
Trust index

people

63/49
vrouwen vs. mannen

Impact maken & maatschappelijk verantwoord ondernemen

We vertalen onze missie in ieder deelaspect van onze werking. Onze initiatieven boosten het gevoel van trots bij onze medeMerkers en geven hen een gevoel van ‘purpose’. De resultaten van onze laatste Great Place to work survey bewijzen de impact van onze CSR- praktijken op het vertrouwen in ons bedrijf.

 

upcycling

Onze warme en familiale bedrijfscultuur

Wie bij Upgrade Estate te gast is, ervaart meteen een warme en familiale sfeer. Wij houden ervan om mensen centraal te plaatsen en hen op een hartelijke manier te verwelkomen. Die oprechte en familiale cultuur zit vervat in het DNA van ons bedrijf en van de bezielers Nele en Koenraad.

GPTW coaches

Innovatiecultuur

Door resoluut te kiezen voor een innovatiecultuur, geven we medeMerkers de kans om zichzelf uit te dagen en voluit te ontplooien. Met ons intern innovatieplatform stimuleren we nieuwe ideeën, teamwork en leiderschap.

innovatie
coaches

Een warme onboarding

Elke nieuwe medeMerker start met een uitgebreid onboardingstraject. Een persoonlijk toegewezen welcoming coach zorgt voor begeleiding in dit intensieve traject waarbij de kersverse medeMerker van elke afdeling een voorstelling of presentatie krijgt. Ook co-CEO's Nele & Koenraad verwelkomen nieuwe werknemers en stagiairs in een eat & greet waar ze hen onderdompelen in de bedrijfscultuur.

Focus op persoonlijke groei

Dankzij het ontwikkelen van het potentieel van onze medeMerkers blijven we ons als bedrijf onderscheiden. Onze coachingsstijl ten aanzien van medeMerkers daagt hen uit waardoor ze hun eigen potentieel maximaliseren, zichzelf overstijgen en bij momenten verrast zijn van hun eigen realisaties Dat levert vooral menselijke winst op. Hun zelfvertrouwen krijgt een boost omdat men ervaart dat het best ok is om eens buiten de comfortzone te treden. Men ontwikkelt nieuwe vaardigheden en talenten komen vaak spontaan boven drijven.

persoonlijke ontwikkeling

Kameraadschap een boost geven

Bij Upgrade Estate laten we geen enkele kans liggen om belangrijke gebeurtenissen en successen met elkaar te vieren op onze eigen ‘origi-NELE manier’. Ook op dit terrein blijven we ons onderscheiden. Onze manier van feesten ligt in lijn met onze bedrijfcultuur en -waarden. We gaan telkens steevast in voor een ongedwongen en creatief concept  om onze medewerkers en stakeholders te verrassen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen binnen onze Upgradefamilie zich goed en verbonden blijft voelen met elkaar. Deze “feestcultuur” zit van oudsher verankerd in het DNA van het bedrijf.

vieren van successen

Gelijkheid & respect

Gendergelijkheid en respect voor iedere identiteit & diversiteit zijn voor ons een evidentie. Al sinds jaar en dag is gelijkheid een belangrijke bouwsteen binnen het bedrijf. In 2020 staken we nog een tandje bij door een diversiteitstraject op te starten. Sindsdien is een 10-koppige diversiteitsgroep aan de slag om bestaande initiatieven beter uit te werken en nieuwe zaken te implementeren. Naast onze Chief Happiness Officer, is er ook een vertrouwenspersoon en anoniem meldpunt voor eventuele integriteitsproblemen.

gelijkheid & respect