Overslaan en naar de inhoud gaan

Upgrade Charity

Waarom steunen we met Upgrade Estate bepaalde goede doelen?
 

Het antwoord zit in onze missie: sociale impact en maatschappelijke meerwaarde creëren. Dit doen we op verschillende manieren, en met verschillende projecten.
 

We zoeken steeds een link met ons bedrijf en trachten goed in te schatten of we met onze charity projecten voldoende sociale impact maken.
 

Vandaag zetten we met Upgrade Charity in op onderstaande projecten. Daarnaast steunen we ook nog tal van lokale & kleinere initiatieven.

TAJO

Wat TAJO doet
Talentenatelier Jongeren vertrekt vanuit de gedachte dat alleen wie kansen geboden krijgt, ze kan grijpen. Daarom organiseren ze op zaterdag praktijkateliers voor maatschappelijk kwetsbare jongeren met als doel hen het belang te leren van ‘je best doen voor later’. Ze hopen hen passies en interesses mee te geven zodat ze gemotiveerd worden te gaan studeren in een richting die hen verder brengt.
  
Wat Upgrade Estate doet met Upgrade Charity
Samen met TAJO organiseren onze Upkot coaches een praktijkatelier rond talenten en groepsdynamica in Prullenbos. Daarnaast stellen we onze gloednieuwe Upgrade Academy ter beschikking voor de diploma uitreiking aan het einde van het academiejaar.

 

Meer info

Wens je meer info over TAJO en hun activiteiten? Bezoek dan hier hun website.

 

tajo

Rhotia Valley Children's Home

Via Upgrade Charity gaan we bij Upgrade Estate de samenwerking aan met de Rhotia Valley Foundation in Tanzania. Het fonds is in 2006 gestart door Dr. Joris Koch en Dr. Marise Koch-Hekstra en bestaat uit de Tented Lodge en Children's Home. Toen Nele en Koenraad in 2018 deze plek bezochten, werden zij omvergeblazen door het project en wilden zij met Upgrade Estate hun steentje bijdragen. Zes getalenteerde weeskinderen worden vanuit een Upkot gebouw ondersteund, om hun dromen te realiseren. Naast dit initiatief zijn er nog tal van andere lokale projecten die we vanuit Upgrade Estate ondersteunen.

 

Wat Rhotia Valley doet
Rhotia Valley Children’s Home is een veilig weeshuis voor kinderen van de lokale gemeenschap. De organisatie helpt kinderen zonder familie om een toekomst uit te bouwen. Een toekomst met kansen! Ze geven de kinderen basisonderwijs en stimuleren jongeren die opgroeiden in het weeshuis om verder te gaan studeren. 

 

Wat Upgrade Estate doet met Upgrade Charity
Momenteel worden zes getalenteerde weeskinderen vanuit een Upkot gebouw ondersteund, om hun dromen te helpen realiseren. We stellen de jongeren graag aan jullie voor.

 

Meer info

Wens je meer info over Rhotia Valley Children's Home? Bezoek dan hier hun website.
 

 

charity

Mkiwa Dawi Thuway

Geboortedatum: 1 juni 1995
Droom: onderwijzer worden
Gesponsord door Baudelo Upkot.

 

 

charity

Rozina Hamishi Athumani

Geboortedatum: 28 augustus 1999
Droom: dokter worden
Gesponsord door Mons Upkot & Backstage² Upkot.

 

charity

Justina Amrahani

Geboortedatum: 11 januari 1999
Droom: dierenarts worden
Gesponsord door Timi Upkot.

 

 

 

charity

Akwelini Baha Antony

Geboortedatum: 3 januari 1997
Droom: ingenieur worden
Gesponsord door Gate Upkot.

 

 

 

charity

Rosemary Hamishi Athumani

Geboortedatum: 18 december 1995
Droom: chemielerares worden
Gesponsord door Mia Upkot.

 

 

charity

Kerani Philipot-Nade

Geboortedatum: 4 april 1994
Droom: apotheker worden
Gesponsord door Ganda Upkot.

 

Kies Kleur tegen Pesten

Wat “Kies Kleur tegen Pesten” doet
Vandaag is in Vlaanderen 1 op 5 kinderen en jongeren het slachtoffer van pesten. Veel van hen dragen daar nog heel lang de gevolgen van. Kies Kleur tegen Pesten wil daar samen met kinderen, jongeren en hun begeleiding iets aan doen.


Wat Upgrade Estate doet met Upgrade Charity
We vinden het belangrijk dat elke bewoner in onze gebouwen met respect behandeld wordt. Daarom richtten we een meldpunt respect@upkot.be op. Op onze Upkot website lichten we dit ook toe. Alle spontane giften en geld dat we inzamelen via acties schenken we op het einde van het jaar aan Kies Kleur tegen Pesten.

 

Meer info
Wens je meer info over Kies Kleur tegen Pesten en hun activiteiten? Bezoek dan hier hun website.

 

respect upkot

VZW Stappen

Wat VZW Stappen doet
Vzw Stappen is een begeleidingstehuis in de bijzondere jeugdzorg voor 29 meisjes tussen 14 en 21 jaar, geplaatst door de jeugdrechter of via de vrijwillige hulpverlening. Stappen richt zich vooral op het (her)verbinden van de jongere met zijn omgeving, zijn eigen verlangens, zijn school- of werktraject… Stappen biedt begeleiding en onderdak op maat. 

 

Wat Upgrade Estate doet met Upgrade Charity
Upgrade Estate heeft een pipowagen geschonken aan VZW Stappen. Ze zullen de wagen opknappen en gebruiken in projecten met connecteren en herintegratie als hoofddoel.

 

Meer info
Wens je meer info over VZW Stappen en hun activiteiten? Bezoek dan hier hun website.