Overslaan en naar de inhoud gaan
Upgrade Charity Prullenbos

Upgrade Charity

Waarom steunen we met
Upgrade Estate bepaalde
goede doelen?

Het antwoord zit in onze missie: sociale impact en maatschappelijke meerwaarde creëren. Dit doen we op verschillende manieren en met verschillende projecten. We zoeken steeds een link met ons bedrijf en trachten in te schatten of we met onze charity projecten voldoende sociale impact maken. Vandaag zetten we met Upgrade Charity in op onderstaande goede doelen. Daarnaast steunen we ook nog tal van lokale & kleinere initiatieven met een gift of met het gebruik van onze locaties voor hun evenementen.

 

Ontdek al onze goede doelen

Heart

Ons eigen goede doel

Upgrade Solidarity

Om tegemoet te komen aan de noden bij onze meest kwetsbare huurders tijdens de coronacrisis in 2020, richtten we de private stichting Upgrade Solidarity op. We konden hiervoor rekenen op de solidariteit van onze investeerders en onze medeMerkers die een vrije bijdrage stortten.

Studenten die het financieel moeilijk kregen, konden aan de hand van objectieve en meetbare criteria een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming in de huur. Een 40-tal studenten waren hierdoor in staat om hun studies verder te zetten zonder hun studentenkamer te moeten opzeggen.
 

Na een bevraging bleek eveneens dat het mentaal welzijn van een deel van onze studenten bergaf ging na de covid lockdown. In het kader van onze sociale missie hebben we beslist om via Upgrade Solidarity een samenwerking op te starten met enkele psychologen. Elke Upkot student die het mentaal moeilijk heeft, kan zo 3 gratis sessies per academiejaar boeken bij een psycholoog. Deze sessies worden betaald door de Upgrade Solidarity. Intussen tekenden hier al meer dan 250 studenten op in. Spontane giften om het project te steunen kunnen steeds gestort worden op BE44 3632 0046 0745

Upgrade Solidarity - Amelia Earhartlaan 2/201 - 9051 Gent | Ondernemingsnummer: BE 0745 864 672

 

Photograph

Ontdek hier de andere goede doelen die we steunen

charity
Rhotia Valley Children’s home
Rotaract Eeklo Meetjesland
Rotaract Eeklo Meetjesland
Dopjesactie BCG
Dopjesactie Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG)

Wil jij ook een goed doel steunen?

Stort een bijdrage voor Upgrade Solidarity of bekijk op de websites van onze goede doelen wat je voor hen kan betekenen.

 

Upgrade Solidarity steunen     En bijdragen aan de sociale en duurzame missie