Overslaan en naar de inhoud gaan

Roadshow Prullenbos 2019

Roadshow Prullenbos 2019

Vorige week organiseerden we de tweede roadshow in het Prullenbos, in Laarne. Het mooie natuurdomein was de ideale locatie om geïnteresseerden te ontvangen en het verhaal van Upgrade Estate uit de doeken te doen.

 

roadshow prullenbos Laarne

 

Het Prullenbos is een gekoesterd pareltje van onze CEO’s en Believers: Koenraad en Nele. De roadshow werd dan ook met veel enthousiasme ingeleid door hen. Daarna werd het woord gegeven aan onze Head Of Sales: Christophe.

 

roadshow prullenbos Laarne

 

De vraag die iedereen momenteel bezighoudt: “Wat kunnen we vandaag de dag nog met ons spaargeld doen?” Mede door de historisch lage rentevoet op de overvolle spaarboekjes kwamen veel geïnteresseerden hun licht opsteken. Het is duidelijk dat investeren de dag van vandaag een weloverwogen keuze is geworden.

 

 

Als klant van het eerste uur kan ik zeggen dat ook oudere gebouwen vandaag nog steeds in prima staat verkeren.

Janic

 

 

Veel nieuwsgierige mensen kwamen langs om te luisteren naar het investeringsverhaal van Upgrade Estate. Bedankt aan iedereen die aanwezig was voor de prachtige avond, en jullie vriendelijke woorden over ons werk.

 

roadshow laarne

 

 

Ik ben blij dat ik deze 120 enthousiaste deelnemers mocht verwelkomen in het mooie, idyllische Prullenbos. Momenteel is het nog even nagenieten van de positieve vibe die er hing.

Christophe - Head of Sales

 

 

 

 

roadshow prullenbos laarne

 

Kon je er niet bij zijn in Laarne? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op 21 en 22 september kan je ons vinden op de Immo Invest days in Knokke. Aarzel niet en schrijf je gratis in voor dit evenement.