Overslaan en naar de inhoud gaan

Afstudeerbeurs 2019 – “Zet je tanden in een job bij Upgrade Estate”

Afstudeerbeurs 2019 – “Zet je tanden in een job bij Upgrade Estate”

 

Voor het tweede jaar op rij hebben we op 2 april deelgenomen aan de Afstudeerbeurs in het ICC in Gent. Onze stand richtten we gezellig en familiaal in een reflectie van de werkvloer bij Upgrade Estate.

 

Toen de deuren opengingen, werd het ICC overladen met studenten of beter: met nieuw talent. Ze zagen er vastberaden en enthousiast uit, klaar om de job van hun leven te vinden. Met veel enthousiasme lieten we hen kennis maken met het bedrijf.

 

 

Team met appels

 

 

In ruil voor een babbel, kregen de studenten ook een appeltje met de boodschap: ‘Zet je tanden in een job bij Upgrade Estate’. Maar waarom een appel? Bij Upgrade Estate zijn duurzaamheid en ecologie van groot belang. En wat past daar beter bij dan een gezond en biologisch afbreekbaar product?

 

 

Afstudeerbeurs 2019

 

 

Wie wilde, kon ook bij ons een virtual tour doorheen ons nieuwste Upkot project, Bro Upkot, maken. Met behulp van een VR-bril kan je letterlijk doorheen het project lopen en zo een eerste kijkje nemen aan de binnenkant.

 

 

VR tour

 

 

Het resultaat? Een boeiende dag met verrassende ontmoetingen en aangename studenten. We kijken alvast uit naar volgend jaar!

 

Op zoek naar een job?

 

Ons Operation Team en onze Bouwafdeling Upsize zoeken nog een aantal enthousiaste collega’s. Bekijk de vacatures of solliciteer spontaan. Wie weet tot binnenkort!