Overslaan en naar de inhoud gaan
Brussel

King Upkot

UpKot Logo
Blauw afgerond vierkantje
Aantal studentenkamers
131
Rood afgerond vierkantje
Imposante
traphal
Groen afgerond vierkantje
Volledig
gasvrij

Benieuwd naar ons aanbod?

We laten het jou graag ontdekken.


Ontdek het investeringsaanbod

Een waanzinnig goed gelegen project in hartje Brussel

Koningsstraat 119/123, 1000 Brussel

  • Opgeleverd in 2021
  • Het gebouw is 24,5m hoog en telt 11 verdiepingen (2 ondergronds en 9 bovengronds)
  • Prachtige binnentuin met bovenliggende terrassen
  • Een fietsenstalling met laadpunten voor elektrische fietsen
  • Heel wat gemeenschappelijke faciliteiten zoals een game room, fitness, chill room en study café
  • 15 gemeenschappelijke keukens
  • Gebouwd met duurzame bouwtechnieken en slimme energietoepassingen, wat tijdens de bouw zorgde voor een uitsparing van 1225 ton CO²
  • Geweldig beheer door Upkot coach Roos
  • In samenwerking met Planomatic architecture

 

Ook in King Upkot werd er nagedacht over een duurzame aanpak met slimme energietoepassingen. Zo is het gebouw volledig gasvrij en wordt het gebouw verwarmd met 2 warmtepompen. Hierdoor sparen we maar liefst 68 ton CO2 uit. Ook het opwarmen van het water voor de douches en de lavabo's gebeurt op een slimme manier via warmtewisselaars. Zo kunnen studenten genieten van warm water zonder al te veel energie te verbruiken. Daarnaast kan je nog heel wat andere technieken terugvinden in King Upkot zoals ventilatiesysteem D, ledverlichting en hoogrendementsbeglazing. 

 

Het volledige interieur van King Upkot werd bedacht door ons Look & Feel team. Met Upcycling (het hergebruiken van oude materialen) gaven ze het gebouw een ware Upkot look. Met maar liefst 11000 kroonkurken kreeg de vloer in de inkom een volledige metamorfose. 8000 boeken werden gered van de brandstapel en kregen een nieuwe thuis in de leuke bankjes en kasten in het gebouw. Een oude biechtstoel werd nieuw leven ingeblazen en kreeg een ereplaatsje als troon. En niet te vergeten, de prachtige traphal met de graffiti-art.

 

Wil jij net zoals +2000 andere investeerders investeren in een project? Ontdek hier ons huidige investeringsmogelijkheden of neem contact met ons op.

Bezoek King Upkot in een virtuele tour

King Upkot King Upkot King Upkot kamer King Upkot kitchen Kint Upkot Binnentuin King Upkot trappenhal King Upkot inkom King Upkot fietsenstalling King Upkot Laundry King Upkot Chillroom King Upkot study King Upkot Chillroom King Upkot fitness King Upkot kamer King Upkot kamer King Upkot installatie King Upkot Installatie King Upkot installatie King Upkot zonnepanelen King Upkot Kamer

Investeren in 
Upgrade Estate

 

Je investeert in groene huisvesting die ontwikkeld is met een focus op maatschappelijke en sociale meerwaarde. Dankzij onze eigen beheer- en verhuurservice slapen zowel huurders als investeerders op hun beide oren.

 

Alles over investeren

Heb je nog een vraag?