Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste geslaagde werfbezoek van Upliving BXL- The Brewery

Eerste geslaagde werfbezoek van Upliving BXL- The Brewery 

 

Een werfbezoek is de ideale gelegenheid om een project in opbouw met jouw eigen ogen te bewonderen. Wij vinden het alleszins belangrijk om transparant te zijn en onze klanten overal bij te betrekken. En daar horen uiteraard enkele werfbezoeken bij, want samen naar het einddoel streven is leuker dan alleen. 


“Toen wij wisten dat er 16 november een werfbezoek georganiseerd werd, hebben we er alvast een volledig weekendje in Brussel voor uitgetrokken. Kwestie van het nuttige aan het aangename te koppelen.” – Investeerder Upliving BXL – The Brewery


De ontvangst vond plaats in het Invest Café in de Fuchsiastraat in Brussel. Iedereen was heel enthousiast om het project: Upliving BXL – The Brewery in volle opbouw te zien. We hoorden regelmatig lovende woorden over onze transparantie, onze medeMerkers en de goede organisatie van het werfbezoek. 

 

Invest Cafe

 

Zowel Gilles & Olivier, beiden werfleiders, en de projectleider Pieter-Jan, hebben de harten van onze klanten veroverd door hun technische en heel bekwame kennis van het gebouw. Ook de rondleiding verliep vlekkeloos.

 

Rondleiding

 

Ronleiding

 

Rondleiding


Bedankt aan alle aanwezigen om er samen een geslaagde eerste editie van te maken. 


PS: Ben je benieuwd waar de student van vandaag zijn tijd doorbrengt? Of sta je op het punt om te investeren bij Upgrade Estate? Kom dan zeker eens langs op de kijkdag op 14 december in Antwerpen Upkot. Schrijf je gratis in voor dit evenement: https://bit.ly/2Ld7UVi