Overslaan en naar de inhoud gaan

MedeMerkersmeeting

"MedeMerkersmeeting" - What!?

Twee keer per jaar organiseren Nele en Koenraad samen met het managementteam een "MedeMerkersmeeting". Het perfecte moment om al onze medeMerkers in te lichten over het reilen en zeilen binnen het bedrijf: Wat hebben we afgelopen jaar bereikt? Wat staat er op het programma? Enz.

 

Daarbij stellen we ons telkens de vraag: “Waarom doen we precies wat we doen?”. Dit leidt tot een transparante cultuur binnen Upgrade Estate en een vlotte samenwerking over de verschillende afdelingen heen. Een MedeMerkersmeeting dient namelijk niet alleen om informatie te geven, maar zorgt voor betrokkenheid en stimuleert al onze medeMerkers om mee te denken.

 

MedeMerkersmeeting

 

Waarom is “meedenken” zo belangrijk? Goede ideeën komen vanuit elke hoek van de werkplek. Daarom hechten we veel belang aan het creëren van een open sfeer waarbij iedereen zich gehoord voelt én betrokken voelt. Elke collega wordt op die manier gestimuleerd en geïnspireerd en elke idee telt!
 

medemerkersmeeting 2019

 

De laatste MedeMerkersmeeting vond plaats op 13 augustus. Tijdens deze ‘special edition’ werden we in kleine groepjes verdeeld en gingen per groepje speeddaten met elk lid van het managementteam. Tijdens deze korte en interessante sessies werden we uitgedaagd om mee te denken met de visie van het bedrijf. We werden ondergedompeld in huidige concepten, de laatste nieuwtjes van het bedrijf en mooie toekomstperspectieven.

 

“Beste managementteam, het smaakte zeker naar meer!”

 

MedeMerkersmeeting

 

Wil jij ook uitgedaagd worden? Bekijk onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!