Overslaan en naar de inhoud gaan

Sociale impact en maatschappelijke meerwaarde creëren. Dat is onze missie.

Onze duurzaamheidspijlers in
de praktijk

Upgrade Estate wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en is steeds op zoek om een meerwaarde te creëren die verder gaat dan het louter behalen van financiële targets en resultaten. We zetten volop in op ecologische & sociale duurzaamheid en willen zo een positieve impact hebben op de samenleving. We gebruiken de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties als leidraad voor onze acties.

planet
people
pros
partner
leaf

  Duurzaam
  bouwen &
  beheren 

De transitie naar duurzaam en circulair bouwen is volop ingezet. De klimaatveranderingen zijn uitdagend, en bijgevolg ook onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen. Deze ingesteldheid start bij de ontwikkeling van onze bouwprojecten en wordt verder gezet tijdens het bouwproces. Ons langetermijnbeheer garandeert een voortdurende verduurzaming.

Meer lezen

duurzaam
heart

  Coach als
  held van het 
  concept

In onze filosofie van connectie, coaching en community staat de ervaring van de huurder centraal. Onze coaches vormen de centrale spil in elk project van Upgrade Estate.

Meer lezen

Coaches
awards

  Best Place
  To Work

Upgrade Estate is gecertifieerd door Great Place to Work en behoort tot de top 10 van Best Workplaces! De survey in 2020 wees op een trustindex van 93% bij onze medeMerkers. Een groot vertrouwen in de bedrijfsstrategie en in het management, plezier onder elkaar en een gevoel van trots om deel te kunnen uitmaken van ons project zijn typerend voor onze Upgrade Estate werkomgeving.

Meer lezen

teamfoto
Omdat het duurzaamheidsbeleid en de acties van Upgrade Estate
volledig in lijn liggen met
de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen
van de Verenigde Naties, kregen we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen in 2021.
voka
charity

  Upgrade
  Charity

We ondersteunen verschillende goede doelen van mensen uit ons eigen netwerk in binnen- en buitenland. We richtten ook ons eigen goed doel, Upgrade Solidarity op, waarmee we studenten steunen die het financieel of mentaal moeilijk hebben.

Meer lezen

Upgrade Charity
charity

  Upgrade
  Academy

Als huurders, investeerders, partners en medeMerkers van Upgrade Estate word je automatisch lid van de Upgrade Academy en kan je gratis deelnemen aan tal van activiteiten. Je bent ook bevoorrecht om 2 ruimtes in de Academy te huren voor jouw evenement.

Meer lezen

Upgrade Academy

Let's have a chat

 

Laat hier jouw gegevens en boodschap achter.