Overslaan en naar de inhoud gaan

Upspiration sessie – de Upkot student

Upspiration sessie – de Upkot student

Omdat we als bedrijf steeds willen (blijven) groeien, organiseren we met onze Upgrade Academy regelmatig Upspiration sessies. Tijdens deze brainstormsessies gaan wij dieper in op de noden van onze doelgroepen. Samen met hen onderzoeken we wie ze zijn, hoe hun ervaring is met Upgrade Estate en onze merken, wat onze sterktes zijn maar vooral: met welke werkpunten we aan de slag kunnen.


Onder de begeleiding van Upkot coach Jasper organiseerden we enkele weken geleden een leerrijke Upspiration sessie met tien Upkot studenten van Bru Upkot - een enthousiaste bende die niet op hun mondje gevallen was. Ze gaven ons inkijk in hoe hun leefwereld eruitziet, waar ze van dromen en wat hun angsten zijn. Daarnaast lieten we hen een Customer Journey Mapping maken. Aan de hand van deze oefening werden de verschillende stappen van hun klanttraject uitgelicht: vanaf de beslissing die zij in het verleden maakten om verder te studeren en op kot te gaan, tot en met hun leven als student in een Upkot gebouw vandaag. We kunnen op zijn minst zeggen dat de Bru Upkotters ons enorm hebben geïnspireerd!


Op het einde van de sessie ontvingen de Upkotters een Upgrade Academy certificaat van deelname, wat zeker mooi staat op hun (toekomstige) cv’s. 


Thanks, guys! 

 

bru upkot upspiration sessie