Overslaan en naar de inhoud gaan
Blog
maandag, 18 januari 2021 |
NL

5 dilemma’s: Dit zijn Nele Van Damme’s antwoorden

 

Stabiliteit of constante verandering, is een van de vijf dilemma’s die Nele Van Damme, co-CEO van Upgrade Estate, kreeg voorgeschoteld in de podcastserie Vlerick Change Makers. Benieuwd naar wat deze gedreven onderneemster antwoordde? Ontdek hieronder haar keuzes.

 

#1 Studenten of young professionals?

 

“We proberen voor beiden het verschil te betekenen”, antwoordt Nele. “Met Upkot leggen we een goede basis voor een onvergetelijk studentenleven in onze gemeenschap. De sfeer en faciliteiten zijn uniek en heel dynamisch. Die lijn trekken we door in Upliving, waarmee we young professionals een kickstart geven in hun professionele leven.”

 

#2 Stabiliteit of constante verandering?

“Verandering! Sommigen noemen Upgrade Estate een gamechanger. Maar om grenzen te verleggen, moet je een early adopter zijn. Verandering en innovaties zijn voor mij hét geheim om concurrenten voor te blijven.”

 

#3 Graspop of Tomorrowland?

“Ik hou van de Belgische, authentieke festivalcultuur, maar eerlijk gezegd is heavy metal niet mijn ding. Los van het muziekgenre, zijn de festivals - naar mijn mening - van een ander niveau. Tomorrowland is extreem innovatief en inspireert me op zoveel verschillende vlakken, waaronder klantgerichtheid! Ik vind het gewoonweg fantastisch om te zien waartoe ze in staat zijn.”

 

#4 Creatieve of analytische geest?

“Ik ben een geluksvogel, want ik ben gezegend met beide eigenschappen. Omdat ze in mijn beleving complementair werken, kan ik dus onmogelijk kiezen.”

 

#5 Business school of universiteit van het leven?

“Universiteit van het leven, zonder twijfel!”

 

Benieuwd naar Nele’s vijf grootste uitdagingen van het afgelopen jaar? Lees ook 5 challenges die Upgrade Estate tackelde in 2020. Of leer Nele beter kennen in Het ondernemersparcours van Nele Van Damme: “Ik heb het gevoel dat het beste nog moet komen”