Skip to main content

Connecting The Dots - Julie

Julie Vens -De Vos is CEO van nexxworks, een bedrijf dat organisaties helpt innoveren. Dat ze dat sinds maart 2020 vanuit de Upgrade Academy in Gent doen, is allesbehalve toeval.

 

“Nexxworks inspireert bedrijven en hun werknemers om te innoveren, maar onze klanten moeten er wel zelf mee aan de slag”, vertelt Julie. “Upgrade Estate is voor hen een mooi voorbeeld, want Nele & Koenraad geloven in innovatie én handelen er ook naar. We delen dezelfde visie en spreken dezelfde taal.”“Toen de Upgrade Academy in maart 2020 opende, trokken wij in als eerste bewoner.

 

“Upgrade Academy en nexxworks spreken dezelfde taal

 

Het gebouw nodigt uit tot connectie en ontmoetingen, waarden waar nexxworks ook voor staat. Door de coronamaatregelen is dit nog niet helemaal gelukt, maar we hebben de Upgrade Academy wel virtueel benut. We kijken er naar uit om het gebouw nog meer tot leven te brengen. Want in de toekomst zullen virtuele en reallife werkplekken naast elkaar bestaan. Gebouwen zoals de Upgrade Academy of het toekomstige Upoffiz, waar mensen alle faciliteiten voorhanden hebben én zich thuisvoelen, zorgen ervoor dat die hybride werkomgevingen aanslaan.”

 

Julie Vens van Nexxworks in de Upgrade Academy