Skip to main content

Een blik op de toekomst met Peter Hinssen

Een blik op de toekomst met Peter Hinssen

 

Bent u als bedrijf bezig met “The Day After Tomorrow”? Met technologieën die onze toekomst fundamenteel zullen veranderen zoals artificiële intelligentie, Blockchain en extended reality? Wie deze trein niet wil missen kan maar best meteen in actie schieten.

 

Dit is de boodschap die de gerenommeerde technologie-ondernemer Peter Hinssen wereldwijd verkondigt. Onze Upgrade Academy nodigde Hinssen op dinsdag 9 oktober uit voor een keynote over zijn boek “The Day After Tomorrow”.

 

Tal van investeerders, huurders en stakeholders van Upgrade Estate kwamen luisteren en dompelden zich onder in de wondere wereld van digitalisering en innovatie. De locatie van dienst was niet toevallig de Technologiecampus van Odisee in Gent.

 

Peter Hinssen sprak er o.a. over hoe we als bedrijf ons businessmodel kunnen aanpassen aan nieuwe technologieën en hoe het onderwijs mee moet evolueren.

 

sfeerbeeld

 

De meest gehoorde reactie bij het publiek? “De lezing heeft ons flink door elkaar geschud en veel inspiratie bezorgd. Alleen is de vraag, waar beginnen we?”. Stof tot nadenken dus.

 

Upgrade Estate is zich al langer bewust van “The Day After Tomorrow”. We zijn zelfs zo “future proof” dat we werden genomineerd als VOKA Ambassadeur voor Oost-Vlaanderen. Lees verder op onze blog.

 

Wist u trouwens dat Peter Hinssen ook klant is bij Upgrade Estate? Net zoals +2.000 andere investeerders gelooft hij in ons verhaal en toekomstvisie. Benieuwd wat hij zoal te vertellen heeft over ons? Bekijk dan zeker het interview, klik hier.

 

Benieuwd naar The Day After Tomorrow op investeringsvlak? Ontdek er alles over bij een persoonlijk gesprek.

AFSPRAAK MAKEN

 

 

Herbeleef de lezing van Peter Hinssen via onze fotoreportage.

 

BEKIJK FOTOREPORTAGE

 

 

Bekijk het interview met Peter Hinssen en ontdek wat hij te vertellen heeft over Upgrade Estate.